Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 29, 2014

La mulţi ani 2015!

Piaţa Sfatului decembrie 2014

Piaţa Sfatului decembrie 2014
foto: Primăria Braşov

Încheie anul 2014 în atmosfera magică din Braşov, Oraş de poveste!

Hotel Coroana Braşovului*** îţi urează să ai parte de clipe frumoase alături de cei dragi, împliniri pe toate planurile în 2015 şi un călduros La mulţi ani!

Braşovul şi împrejurimile sunt destinaţia ideală pentru finalul de an 2014 şi începutul lui 2015. Zăpada care se aşterne de câteva zile împodobeşte oraşul şi staţiunile montane şi face ca pârtiile şi locurile special amenajate pentru săniuş să fie perfecte pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Toate pârtiile din Poiana Braşov sunt deschise pentru schiori. Urmăreşte aici live pârtiile: Bradul, pentru începători, Drumul Roşu, cu grad de dificultate uşor spre mediu şi Lupului, pentru cei mai experimentaţi.

În ultima zi din an la Biserica Neagră din Brașov, începând cu ora 12.00, va avea loc concertul La cumpăna dintre ani cu partituri pentru solişti şi orgă.

Şi anul acesta va fi respectată tradiţia, iar trecerea dintre ani va fi marcată în Centrul vechi al Braşovului cu un spectaculos foc de artificii. Programul pentru Revelionul 2015 în Piața Sfatului include concerte pop, dansuri şi muzică populară. Veta Biriș alături de un ansamblu folcloric, Claudia Ligia Şuteu şi Corina vor fi gazdele evenimentului care va începe la ora 22.30 și se va termina la 1.30.

Parcarea de la Belvedere de pe drumul spre Poiană, terasa Turnului Alb și terasa Turnului Negru sunt locaţii perfecte pentru a urmări artificiile din centrul vechi al oraşului.

Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Privelişte de la Hotel Coroana Braşovului:
Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

 

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și Strada Republicii.

Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Evenimente in Brasov

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart