Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 14, 2016

Liviu Prunaru deschide o nouă stagiune Kamerata Kronstadt

Apreciatul violonist Liviu Prunaru, concertmaestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume, Royal Concertgebouw Orchestra, va deschide stagiunea 2016 – 2017 a Kameratei Kronstadt în data de 15 septembrie 2016, ora 19:00, la Sala Patria din Brașov.

Liviu Prunaru la Kamerata Kronstadt Brasov

Liviu Prunaru este cunoscut publicului din țară și străinătate ca unul dintre cei mai valoroși soliști ai momentului, obținând numeroase premii și distincții la cele mai prestigioase concursuri și competiții interenaționale de vioară.

Liviu Prunaru a cântat ca solist cu orchestre importante (Royal Philarmonic Orchestra, Londra; London Symphony Orchestra; Belgium National Orchestra, sub conducera unor prestigioși șefi de orchestră, ca Yehudi Menuhin, Yuri Simonov, Andrew Litton, Georges Octors, Sabin Pautza, Cristian Mandeal, Lukas Vis, Mario Benzecry ș.a. Apare și în recitaluri de muzică de cameră și ar multiple înregistrări cu ansamblul „Camerata Lysy”.

A înregistrat toate cele trei concerte pentru vioară de Camille Saint-Saëns acompaniat de Ensemble Orchestral de Paris sub bagheta lui Lawrence Foster. În februarie 2005 a avut loc lansarea a patru CD cu integrala sonatelor pentru vioară de Ludwig van Beethoven în compania pianistei Dana Protopopescu (Editura Casa Radio din București).

El este, de asemenea, concert maestrul orchestrei Concertgebouw din Amsterdam și va cânta pe o vioară Stradivarius. În deschiderea stagiunii Kameratei, îl veți putea asculta în interpretarea concertului în re minor de Felix Mendelssohn-Bartholdy.

Sub bagheta mestrului Cristian Orosanu, Kamerata Kronstadt va interpreta, de asemenea, Serenada pentru orchestra de coarde de P.I.Tchaikovsky.

Preţ bilete: 50 lei; 35 lei

Biletele se pot achiziționa la Sala Patria, librăria Okian, agențiile TUI Travel, sau online, pe site-ul BILET.RO, fără rezervare necesară și cu posibilitatea imprimării biletului acasă.

 

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de un spectacol exclusiv, în acorduri de vioară.

 

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart