Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 21, 2017

Loredana concertează la Brașov în cadrul turneului național „Sentimente”

În cadrul turneului național „Sentimente”, Loredana își invită fanii din Brașov la un show grandios, în data de 6 martie 2017, orele 19:30, la Teatrul „Sică Alexandrescu”.

poster-afis-turneu-loredana-sentimente-romania-brasov-2017

Primăvara aceasta vine cu cele mai frumoase sentimente din partea Loredanei, care va concerta în 10 oraşe din România. După concertul „Sentimente” de la Sala Palatului din 2016, artista s-a gândit să susţină o serie de spectacole pe aceeaşi temă, dedicate fanilor din întreaga ţară.

An de an, Loredana aduce o tematică originală prin spectacolele sale de la Sala Palatului. După concertele „Magic” (2013), „Reveria” (2014) şi „Imaginarium” (2015), artista a susţinut show-ul „Sentimente”, în luna noiembrie a anului trecut, marcând astfel o nouă etapă a carierei sale.

Spectacolul „Sentimente” deschide poarta către sufletul artistei, care îşi expune povestea prin muzică. Veți călători prin viaţa şi activitatea cântăreţei, trecând de la speranţa şi inocenţa copilăriei până la etapa dragostei şi maturitatea profesională şi personală. Ca de fiecare dată, Loredana vă va încânta într-un show muzical complex, multisenzorial, cu elemente coregrafice.

Loredana, artista care a revoluționat arta spectacolului în România, va aduce o primăvară de „Sentimente”, adaptând producția de la Sala Palatului pentru toți cei care nu au putut ajunge în București.

De-a lungul celor 30 de ani de carieră, Loredana a lansat 20 de albume şi are peste 500 de piese înregistrate, dintre care mai bine de 50 dintre ele sunt hituri. Mai mult, artista a cântat pe aceeaşi scenă cu nume sonore ale muzicii internaţionale, precum: Tom Jones, The Drifters şi George Michael.

O carieră prolifică, de-a lungul căreia s-a reinventat și a inovat continuu, asa cum nu a mai făcut-o vreodată un alt artist român, Loredana este un icon al industriei muzicale autohtone.

Pe lângă activitatea muzicală, Loredana a participat la mai multe show-uri de televiziune şi a jucat diferite roluri, atât în filme, cât şi în seriale. În prezent artista este jurat şi antrenor la spectacolul muzical de talente „Vocea României”.

Bilete

Biletele pentru concertul din Brașov se găsesc la Sala Patria, la Libraria „St.O.Iosif”, dar și online, în rețeaua Eventim.

Informatii – 0752 791 902

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Pietei Sfatului, Str. Republicii și Bisericii Negre. Va invitam sa simtiti primele raze ale soarelui de primavara in acordurile Loredanei.

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart