Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 21, 2014

Muzica anilor ’40 – ’50 la Braşov, 25 ianuarie 2014

Luiza-Zan-si-Peter-Sarik-Brasov-ianuarie-2014

Luiza Zan şi Sárik Péter la Braşov, ianuarie 2014

Acum, la început de an vă invităm, la Braşov, la o întâlnire muzicală de excepţie, voce şi pian. O călătorie emoţionantă şi impresionantă în timp. Veţi fi martori ai unuia dintre cele mai frumoase evenimente culturale din prima lună a anului 2014 în Braşov.

Spectacolul susținut de Luiza Zan & Sárik Péter va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie 2014 la sala „Patria“ din Braşov, de la ora 19.00.

 

Luiza Zan, cântăreață de jazz, compozitoare, profesoară – voce

Luiza Zan a început să cânte pe la 3 ani, însă abia la 16, când l-a ascultat prima dată pe Nat King Cole, a hotărât că vrea să cânte jazz. „Nu e o meserie care să te umple de bani. Munceşti non-stop şi câştigi mai puţin decât dacă ai face alt gen de muzică. Dar la jazz îmi place tot: cum e construită melodia, restul culorilor pe care le aud, armonia. Îmi place şi textul, poeziile sunt foarte profunde“, mărturisea artista, o voce de jazz de excepție. După ani, a devenit ea însăşi profesoară la Conservatorul din Bucureşti, unde predă jazz vocal.

Luiza Zan şi Sárik Péter s-au întâlnit muzical, în premieră, în toamna anului trecut, la Bucureşti. Succesul concertului i-a determinat sa dezvolte această colaborare.

Sárik Péter (Ungaria), pianist de jazz, compozitor, profesor – pian

Supranumit „cel mai bun pianist de jazz din Ungaria”, Sárik Péter a studiat genul clasic la Academia de Muzica „Liszt Ferenc” din Budapesta. Interpretează cu naturaleţe orice gen musical: pop, latino, ritmuri tradiţionale şi chiar preluări rock. S-a afirmat atât prin cariera de compozitor, cât şi prin cea interpretativă, trioul ce îi poartă numele fiind prezent cu regularitate pe afişele marilor festivaluri de jazz din Europa.

Vă aşteptăm cu drag la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

Lăsaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Arrival date:

Departure date:

×

Arrival date:

Departure date:

×
În weekendul 14-16 august, pentru două nopți de cazare la Hotel Coroana Brașovului facem cinste cu 50% din prețul celei de-a doua nopți. Vă așteptăm la Brașov de Sf. Maria!
SWITCH THE LANGUAGE
Cart