Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 28, 2020

Noaptea Albă a Galeriilor 2020 dă viață locurilor uitate din Brașov

Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc în perioada 2-4 octombrie și va oferi ocazia artiștilor locali să-și pună arta pe tavă și să împărtășească aceeași pasiune cu colegii de breaslă.

NAG definește momentul în care toți artiștii sunt chemați să se trezească și să creeze. Toate tipurile de artă contemporană îi vor ține trezi pe Brașoveni și pe turiști, deoarece când arta îi cheamă, nimeni nu doarme. Se anunță 3 nopți în care cerul o să se lumineze deasupra galeriilor de artă, spațiilor și hub-urilor creative născute dintr-o tresărire a dorinței de exprimare. 

În fiecare dintre cele 3 zile, începând cu ora 18, publicul este așteptat să ia parte la momentul în care artiștii trezesc sentimente și trăiri în sufletele tuturor participanților. 

Locuri uitate din toate cotloanele Brașovului prind viață  în nopțile zilelor de  2, 3 și 4 octombrie pentru a găzdui expoziții, teatru, muzică, dans, 3D printing, design vestimentar și alte surprize pregătite de cei mai talentați oameni ai Brașovului. 

Festivalul propune un traseu nocturn al artei contemporane ce va plimba publicul printre creații de tot felul al artei contemporane ce zace în cele mai adânce simțiri, publicul este invitat să lase grijile acasă și sa se bucure de-o noapte în compania artei, să-și pună la încercare simțurile și să-și stimuleze creativitatea printr-un tur nocturn al muzeelor, galeriilor de artă, obiectivelor turistice, pub-urilor, hub-urilor creative și spațiilor alternative. 

Mai multe detalii despre artiști și locurile unde se vor desfășura activitățile sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2020 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invităm să descoperiți creații de tot felul ale artei contemporane la Noaptea Albă a Galeriilor 2020.

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212
Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart