Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 26, 2018

Noaptea Albă a Galeriilor la Brașov în 2018

Noaptea Albă a Galeriilor vă așteaptă vineri, 5 octombrie, la Brașov, pentru ediția cu numărul 3 a festivalului de artă contemporană, cel mai important eveniment cultural-artistic nocturn din România.

Noaptea-Alba-a-Galeriilor-Brasov-2018

Iubitorii artei vor putea trece pragul galeriilor de artă de seara până târziu în noapte, la cea de-a treia ediție a Festivalului Noaptea Albă a Galeriilor. Astfel, de la ora 19,00, publicul este invitat să parcurgă un traseu nocturn în compania artei contemporane. Brașovenii și turiștii se vor putea bucura de vernisaje, galerii de artă, spații alternative, huburi creative și ateliere de artist, vor admira pictură, grafică, artă murală, teatru, fotografie, scenografie, design vestimentar, performance, 3D Printing, performance-uri și instalații audio-video.

Participanții vor avea o noapte întreagă la dispoziție să descopere expresii de artă contemporană în cele 22 de spații dedicate sau alternative. Locațiile din traseul festivalului găzduiesc opere create de artiști din domenii diverse, astfel că cei interesați se pot bucura de artă contemporană în toate formele.

Noaptea Albă a Galeriilor este cel mai important eveniment cultural nocturn din România care a atras atenția marelui public asupra artelor contemporane și a tinerilor artiști. Anii trecuți, insomniacii au cutreierat galeriile și spațiile din toată țara pentru a descoperi artă contemporană.

Mai multe detalii despre traseul ediției cu numărul 3 al Festivalului Noaptea Albă a Galeriilor și despre artiștii care vor fi prezenți vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial al festivalului și în aplicația pentru Smartphone (disponibilă pentru Android și iOS).

Surse: https://www.zilesinopti.ro, http://www.bzb.ro, http://www.brasovistorie.ro

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam va bucurati alaturi de noi de cele mai frumoase opere de arta contemporana ale artistilor prezenti la Noaptea Alba a Galeriilor.

 

Evenimente in Brasov , , , , ,

    Dată sosire:

    Dată plecare:

    ×

      Dată sosire:

      Dată plecare:

      ×

        Arrival date:

        Departure date:

        ×

          Arrival date:

          Departure date:

          ×
          SWITCH THE LANGUAGE
          Cart