Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 17, 2015

Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Cityplex Brașov

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconventională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie 2015 la Cinema Cityplex Brașov, în incinta Eliana Mall, începând cu orele 20.

A 20-a Noapte a Devoratorilor de Publicitate va aduce o ediţie festivă. În deschiderea serii vor avea loc momente speciale susținute de artiști, dansatori, DJ Bogdan Popoviciu și trupa de improvizație OBLIGO. Aceștia vor interacționa cu publicul și vor întreține o atmosferă vie pe toată durata desfășurării evenimentului.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate Brasov 2015

Noaptea Devoratorilor de Publicitate Brasov 2015

Pentru a permite desfășurarea într-un mod cât mai plăcut și pentru a se evita aglomerația, evenimentul va rula în toate cele trei săli ale Cinematografului Cityplex. Astfel că primul calup de publicitate va incepe la orele 21:00 sala nr.1 , la 21:30 sala nr.2 si la 22:00 sala nr.3.

Evenimentul va cuprinde proiecția a 4 calupuri publicitare generaliste, caracteristice “Noptii Devoratorilor de Publicitate”, prezentate în premieră publicului din România. Gala se înscrie astfel în sfera occidentală a evenimentelor de acest gen, tonul fiind dat de deschiderea mondială a evenimentului de la Paris.

Tarif bilet intreg: 50 lei/persoană
Tarif bilet redus: 35 lei/persoană

Elevii, studentii si pensionarii beneficiază de tariful redus în baza carnetului de elev/student vizat la zi sau a unui act doveditor.

Biletele sunt disponibile la casieria cinematografului Cityplex din Eliana Mall.

Programul complet și rezervare bilete aici.

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in toamna 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute cu masina de Cityplex Brasov, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de o portie consistenta de publicitate de calitate!

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart