Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

mai 15, 2014

Noaptea Muzeelor, Braşov 2014

cetati-tara-barsei-noaptea-muzeelor-2014

Cetăţi Ţara Bârsei – in miniatura
sursa foto: www.bzb.ro

Şi în acest an Braşovul vă aşteaptă să-i descoperiţi farmecul pe timp de noapte la binecunoscutul eveniment Noaptea Europeană a Muzeelor.

Aflat la cea de-a zecea ediţie, Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment iniţiat de Ministerul Culturii din Franţa cu scopul de a creşte accesul la cultură şi de a descoperi şi conştientiza valorile culturale.

Pe 17 mai 2014, între orele 18.00 – 24.00, muzeele din Braşov şi mai multe asociaţii culturale îşi deschid porţile pentru toţi iubitorii de cultură.

Vezi obiectivele culturale din Braşov pe care le poţi vizita în Noaptea Europeană a Muzeelor!

Cu ocazia acestei ediţii aveţi ocazia să descoperiţi Cetăţile din Ţara Bârsei. Acestea vor fi expuse în miniatură la Muzeul Judeţean de Istorie Braşov. Inedit la acest proiect este faptul că machetele au fost construite din lut de către elevi din şcolile şi liceele braşovene şi au fost „arse” şi restaurate cu sprijinul Muzeul Judeţean de Istorie.

Galeria M8 de pe strada Mureşenilor va fi deschisă în intervalul 20.00-01.00, timp în care se va desfăşura un program de dans contemporan multimedia interactiv, iar Asociaţia culturală Conexiuni va organiza, în Piaţa Sfatului, începând cu ora 21.30 spectacolul de lasere, flăcări, lumină şi sunet intitulat „Luminile istoriei”.

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în Centrul Brașovului, la câteva minute de Piaţa Sfatului, strada Republicii şi obiectivele culturale participante la Noaptea Muzeelor 2014. Te aşteptăm cu mare drag să vizitezi Braşovul!

Evenimente in Brasov , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart