Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

aprilie 2, 2015

Noi atracţii la Grădina Zoologică Braşov

Reptile şi păsări exotice - Zoo Braşov

Reptile şi păsări exotice – Zoo Braşov

Începutul de an 2015 aduce noi atracţii la Grădina Zoologică Braşov: reptile, păsări exotice, bufniţă polară, tigri siberieni şi, nu în ultimul rând, plimbări cu poneii pentru copii.

Reptile şi păsări exotice

Săptămâna viitoare va fi deschis publicului Pavilionul reptilelor şi păsărilor exotice. Clădirea care adăposteşte reptilele şi păsările exotice este dotată cu instalaţii speciale, care creează un climat apropiat de locul în care trăiesc în mod natural acestea, şi ornamente care redau aspectul de junglă.
Noul pavilion adăposteşte repile şi păsări exotice din 50 de specii. La Zoo Braşov va fi cea mai mare colecţie de şerpi veninoşi din ţară. O noutate absolută este o cobră regală, cel mai veninos şarpe din lume, dar şi o anaconda. Vor fi aduşi şi doi aligatori din specia caiman.

Tigri Siberieni - Zoo Braşov

Tigri Siberieni – Zoo Braşov

 

Tigri siberieni

La Zoo mai pot fi văzuţi şi cei trei pui de tigru aduşi la începutul anului. Aceştia nu mai sunt aşa de timizi, s-au obişnuit cu mediul şi se lasă admiraţi de vizitatori. Tigrii siberieni au fost aduşi la Zoo Braşov în luna februarie, de la Călăraşi, la vârsta de 4 luni. Iniţial au fost „cazaţi” într-o încăpere specială pentru a se acomoda la noul mediu.

Bufniţă unicat în România

La Zoo Brașov puteţi admira și o bufniță polară, una dintre cele mai mari și mai agresive specii de păsări prădătoare din lume, fiind pe cale de dispariție. Bufnița polară este la Braşov de la începului anului şi se simte ca la ea acasă, mai ales că vremea a fost destul de rece în ultimele zile, ceea ce a fost pe placul ei.

Plimbări cu poneii la Zoo Braşov

Plimbări cu poneii la Zoo Braşov

Plimbări cu poneii pentru copii

Copiii care vor ajunge la Zoo Braşov vor avea în curând posibilitatea să se plimbe cu poneii. La Zoo Braşov sunt găzduiţi cinci ponei, pentru care se va amenaja un manej pentru ca micuţii să poată interacţiona mai bine cu aceştia. Unul dintre ponei este „american”, de talie mai mare, astfel că se vor putea plimba şi copiii mai mari. Lucrările de amenajare a manejului ar trebui finalizate până la Paşte, astfel ca după sărbători micuţii să se poată bucura de această facilitate.

Tariful pentru 15 minute de plimbare cu poneiul este de 10 lei/copil.

Taxele de intrare la zoo au rămas neschimbate: copii, elevi, studenţi – 5 lei/ 4 lei în cazul grupurilor organizate. Adulţi – 10 lei / 8 lei în cazul grupurilor organizate.

Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în Piaţa Unirii din centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la 15 minute cu maşina de Grădina Zoologică.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart