Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 11, 2016

O nouă ediție Dracula Film Festival la Brașov

Cea de-a patra ediție a Dracula Film Festival va avea loc anul acesta la Brașov în perioada 12 – 16 octombrie 2016, la Teatrul „Sică Alexandrescu”, Cinemateca Patria, Cinema ONE, Centrul Cultural Reduta, Rockstadt și HOF Cafe, unde vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy.

 

header

 

Dracula Film Festival 2016 este organizat, începând din acest an, pe patru secțiuni: competiție lung metraj internaționalcompetiție scurt metraj internațional, competiție scurt metraj românesc și Dracula Digital.

Începând cu ediția a IV-a (2016) Dracula Film Festival a mai adăugat o secțiune, numită Dracula Digital, care are scopul de a promova educaţia cinematografică în rândul adolescenţilor, de a le oferi tinerilor din toată ţara șansa de a se apropia de lumea filmului şi de a descoperi şi cultiva noi talente în cinematografia din România

Inferno (SUA, 2016), filmul laureatului premiului Oscar, Ron Howard, cel de-al treilea lungmetraj din seria ecranizărilor „Codul lui Da Vinci” , va deschide ediția 2016 a Dracula Film Festival. Thrillerul este bazat pe romanul cu același nume al lui Dan Brown și îi are ca protagoniști pe Tom Hanks, Felicity Jones, iar într-un rol secundar apare celebra actriță româncă Ana Ularu.

De asemenea, în afara competiției, vor rula Therapy (Franța, 2016), cel de-al doilea lungmetraj al lui Nathan Ambrosioni, numit și copilul minune al filmului horror, în vârstă de doar 16 ani, și Under The Shadow (Iran, 2016), unul dintre cele mai bine cotate filme horror la festivalurile internaționale.

Dracula Film Festival susține campania de donare de sânge pentru Spitalul de cardiologie Clinicco – „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” – răsplătind donatorii cu numeroase premii: 60 de bilete la categoria de lungmetraj, 3 invitații duble la deschidere pentru primii 3 donatori, 5 Welcome Bag-uri ediție limitată care se vor acorda la finalul festivalului prin tragere la sorți și multe alte premii surpriză.

Dracula Film Festival este un eveniment anual organizat de Asociația Culturală Fanzin și prezentat de Viasat History.

Programul complet al festivalului este disponibil pe pagina organizatorului.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in toamna 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Opera Brasov, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa savurati o portie generoasa de fantezie, oroare, istorie, la Dracula Film Festival.

Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart