Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 31, 2017

O nouă ediție Love Story Festival, în februarie la Brașov

În februarie sărbătorim iubirea cu Love Story Festival. În perioada 10 – 14 februarie 2017, la Cinemateca Patria și Cinema One din Brașov, va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului filmelor de dragoste „Love Story”.

Cea de-a III-a ediție a Festivalului Filmelor de Dragoste „Love Story” va aduce cinefililor și pasionaților de filme romance trăiri speciale, momente cu pasiune, emoție și tandrețe, cu o selecție de 17 filme cu și despre iubire.

Love Story Festival Brasov 2017

Love Story Festival Brasov 2017

Producții clasice, filme de animație și pelicule noi

În premieră națională, „Lumina dintre oceane”/„The light between the oceans” (Marea Britanie, 2016) va deschide ediția din acest an a Festivalului. Iar în premieră la Brașov va fi proiectat  filmul francez „Elle”, câștigător a două premii Globul de Aur și nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin.

„La La Land”, musicalul cu Ryan Gosling și Emma Stone, câștigător a 7 trofee la Gala Globurilor de Aur din acest an și cu mari șanse la Oscar, este programat la Cinema One pe 13 februarie. Un alt musical celebru va fi proiectat la Cinemateca Patria – „Cântând în ploaie” (SUA, 1952), cu Gene Kelly, pe 11 februarie.

Drama „By the Sea”, regizată de Angelina Jolie este programată la Cinemateca Patria, alături de un film controversat interzis minorilor – „Intimacy” (Franța, 2001).

Trei filme românești sunt de asemenea în program, iar cinefilii nu trebuie să rateze „6,9 pe scara Richter”, noua comedie a lui Nae Caranfil. Regizorul va fi prezent în sala Cinematecii Patria pentru a răspunde întrebărilor publicului la finalul proiecției.

În dimineațile de weekend sunteți așteptați, în  familie,  la clasicele filme de animație dublate în limba română: „Doamna și Vagabondul” și „Cenușăreasa”.

Concert VUNK

În cadrul festivalului, trupa Vunk vă invită la un super concert live, pe 10 februarie, la Kruhnen Musik Halle.

 

Întregul prgram este poate fi consultat pe pagina Organizatorului, aici.

Biletele costă 10 și 15 lei, iar la unele filme intrarea este liberă. Pentru proiecțiile de la Cinemateca Patria se pot face rezervări la adresa de e-mail bilete@cinematecapatria.ro sau pe site-ul www.cinematecapatria.ro.

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, 15 minute cu masina de Conema One, in imediata apropiere a Bisericii Negre. Va invitam sa va sarbatoriti Luna lui Cupidon la Brasov !

 

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart