Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 12, 2016

Omagiu pentru Eminescu: Ion Caramitru si orchestra Filarmonicii Brașov

Filarmonica Brașov începe spectacolele din 2016 cu un eveniment special: în 14 ianuarie, de la ora 19.00, sunteți invitaţi la Sala Patria, la un spectacol special, diferit. „O rază te-nalţă, un cântec te duce” este titlul evenimentului dedicat marelui poet Mihai Eminescu, un concert simfonic extraordinar al cărui invitat special va fi actorul Ion Caramitru.

Concert simfonic extraordinar brasov

Ion Caramitru va recita din opera lui Mihai Eminescu, iar muzica va fi asigurată de artiştii Filarmonicii Braşov, conduşi, de la pupitrul dirijoral, de maestrul Cristian Oroşanu. „Este primul eveniment al acestui an şi am vrut să fie unul deosebit. Actorul Ion Caramitru ne-a acceptat invitaţia, el fiind de altfel foarte deschis şi fără pretenţii exagerate. Va fi un spectacol în care va recita, dar va şi povesti”, a declarat Liviu Mateş, de la Filarmonica Braşov.

Preţul biletelor pentru spectacolul dedicat marelui poet este de 30 de lei sau 15 lei preţ redus pentru elevi, studenţi, pensionari.

Biletele se pot procura de la casieria Sălii Patria, după următorul program: lunea și miercurea, orele 12.00-15.00, marțea și joia, orele 16.00-18.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de Concertul extraordinar omagial „O rază te-nalţă, un cântec te duce”.

.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart