Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 23, 2014

Open Park Festival

open park festival brasov

În perioada 24-27 iulie 2014 între orele 10.00 – 23.00 are loc a doua ediţie a festivalului cultural outdoor de tineret Open Park Festival.

Între orele 10.00 şi 19.00 Parcul Tractorul din Braşov se va transforma într-un spaţiu cultural nonformal, accesibil copiilor, tinerilor şi parinţilor, cu scopul de a promova activităţile în aer liber şi sportul. Seara, zona va deveni cea mai mare discotecă în aer liber din oraş.

Peste 100 de jocuri în Parcul Tractorul din Brașov

Open Park Festival 2014 aduce laolaltă peste 100 de activități nonformale, de la campionate şi demonstraţii sportive, jocuri de familie, body art, ateliere creative, lecturi publice, activităţi interculturale, expoziţii, spectacole, animaţie şi cea mai mare discotecă în aer liber. Open Park Festival este singurul festival cultural outdoor de tineret care are loc într-un parc din Brașov și care promovează jocurile, arta şi sportul în special în rândul copiilor și tinerilor. Scopul organizatorilor fiind de a transforma parcul într-un spaţiu cultural nonformal, accesibil copiilor şi tinerilor, de a promova activităţile în aer liber, pe perioada vacanţei de vară şi de a mobiliza voluntari, organizaţii neguvernamentale şi instituţii cu programe similare în dezvoltarea unui concept cultural unitar, fiind de asemenea un eveniment propus în susţinerea capitalei culturale „Braşovia 2021”.

Secțiunile din cadrul festivalului sunt: jocuri, sport, ateliere artistice, ateliere creative, expoziții, spectacole. Accesul la activități se face pe baza unei brățări de eveniment pe care o rezervi aici și o ridici de la Info Point.

Poți să alegi evenimentele la care să participi din programul complet al evenimentului Open Park Festival, să urmărești zona de desfășurare a activității preferate pe harta festivalului și, nu în ultimul rând, nu uita să citești regulamentul de desfășurare înainte să-ți rezervi brățara pentru Open Park festival.

Te așteptăm cu mare drag la Brașov!

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și 10 minute de mers cu mașina de Parcul Tractorul.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart