Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 16, 2014

Paradisul Acvatic Brașov

paradisul-acvatic-brasov-piscina-exterioara-pentru-copii

Paradisul acvatic Brașov
foto: www.paradisulacvatic.ro

Este vremea concediilor și a escapadelor de weekend sau a weekend-urilor prelungite. Așa cum bine știți, Brașovul este o destinație perfectă pentru un concediu sau o mini vacanță în România. Pe lângă obiectivele turistice, excursiile montane sau evenimentele de la sfârșit de săptămână din centrul istoric al orașului, Paradisul Acvatic este piscina care trebuie să fie pe listă atunci când ajungeți în Brașov, indiferent de anotimp.

Paradisul Acvatic Brașov, o combinație interesantă între sport, relaxare și distracție, vă așteaptă cu bazine de înot interioare și exterioare, bazin de relaxare, bazin interior-exterior, tobogane cu apă, saună umedă și saună uscată, jacuzzi, grotă de relaxare pentru cromo și meloterapie, sală de fitness, teren de fotbal acoperit și teren de volei pe nisip.

În plus, apa din bazinele complexului este perfect curată, pentru că se utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine, cu sisteme performante de filtrare și tratare, pentru menținerea calității apei.

Pe timpul verii, atunci când vremea vă poate juca feste în Brașov, la Paradisul Acvatic aveți la dispoziție suficiente activități de interior încât o ploaie de vară să nu vă strice o zi minunată. Și dacă nu ați fost pregătiți pentru piscină, nu vă faceți griji în privința echipamentului; în incinta complexului se află un magazin de articole pentru piscină. De asemenea, de bagajele voluminoase vă scapă tot Paradisul Acvatic, punându-vă la dispoziție, în sistem de închiriere, prosoape și papuci.

În perioada 14.06.2014 – 14.09.2014 programul complexului este:

 • LUNI: 14.00 – 22.00
 • MARȚI – VINERI: 10.00 – 22.00
 • SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 22.00

Vezi aici tarifele pentru serviciile oferite de Paradisul Acvatic din Brașov!

hotel-coroana-brasovului-sediu

Hotel Coroana Brașovului***

Vă aşteptăm cu mare drag la Braşov pentru zile minunate de vară!

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în Centrul Brașovului, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului şi 15 minute, cu mașina, de Paradisul Acvatic.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart