Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 29, 2015

Distracţie şi sănătate pe patinoare în Braşov

patinoar-brasov

Patinoare Braşov
sursa foto: www.jurnalul.ro

Iubeşti sporturile de iarnă şi în mod deosebit patinajul? La Braşov nu trebuie să ratezi această distracţie, oferta fiind pe măsură, fie că îţi place să patinezi în aer liber sau în mediu acoperit.

Patinajul, practicat cu regularitate, îmbunătăţeşte rezistenţa organismului şi contribuie la întărirea muşchilor inimii, oferind o protecţie semnificativă împotriva bolilor coronariene şi a atacurilor de cord. De asemenea, ajută la scăderea în greutate, într-o oră de patinaj poţi arde între 250 şi 810 calorii.

Patinajul îmbunătăţeşte şi tonusul muscular. Când patinezi, muşchii picioarelor sunt solicitaţi la maximum, iar alţi muşchi ai corpului lucrează concomitent cu muschii picioarelor. Atât muşchii spatelui, cât şi cei abdominali se contractă şi se relaxează, lucru care îţi permite să-ţi menţii echilibrul.

Cu alte cuvinte, patinajul contribuie la menţinerea sănătăţii tale datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului!

Patinoare în Brașov

La toate patinoarele din Braşov poţi veni cu patine proprii sau poţi închiria. De asemenea, fiecare are amenajat în apropiere un loc de odihnă unde poţi servi gustări, dulciuri sau un ceai cald.

 

Patinoarul Olimpia – sub Tâmpa

Patinoarul Olimpia este situat la poalele Tâmpei, în cadrul bazei sportive Olimpia. Patinoarul este de dimensiuni olimpice, iar gheaţa este foarte bine întreţinută.
Program funcţionare de luni Luni până Duminică între orele 10.00 şi 22.00. Seriile sunt de 90 de minute (de la orele 10:00; 12:00; 14:00; 16:00; 18:00 şi 20:00)

Tarif: 10 lei de persoană pentru adulţi şi 5 lei pentru copii

Tarif închiriere: 10 lei/serie

 

Complexul Agrement

Complexul Agrement este situat tot la poalele Tâmpei şi are program funcţionare în fiecare zi între orele 10.00 şi 22.00. Seriile sunt de 90 de minute (de la orele 10:00; 12:00; 14:00; 16:00; 18:00 şi 20:00)

Tarif: 10 lei de persoană pentru adulţi şi 5 lei pentru copii

Tarif închiriere: 10 lei/serie

 

Patinoarul Olimpic Brasov

Urmăreşte aici programul Patinoarului Olimpic Braşov, care diferă funcţie de alte evenimente care au loc aici!

Tarif intrare: 10 lei/serie pentru adulţi sau copii

 

Patinoarul din Poiana Braşov

Patinoarul situat în Poiana Braşov este acoperit şi dispune de o instalaţie nouă de gheaţă care asigură gheaţa uniformă.

Tarif intrare: 10 lei adulti, 5 lei copii

Tarif închiriere patine: 15 lei adulti, 10 lei copii

 

Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Privelişte de la Hotel Coroana Braşovului:
Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și Strada Republicii şi patinoarele de la poalele Tâmpei, Patinoarul Olimpia şi Complex Agrement.

Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart