Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 22, 2018

Pe 1 decembrie 2018, Brașovul intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă

Luminile de Crăciun se vor aprinde la Brașov pe 1 decembrie 2018, de ziua Centenarului Marii Uniri a României. Brașovenii și nu numai sunt așteptați să intre în atmosfera festivă din inima țării.

Brașovul dă startul sărbătorilor de iarnă pe 1 decembrie la ora 10:00. Prima pe lista evenimentelor este parada militară organizată de Garnizoana Brașov, care se va îndrepta de pe Bulevardul Eroilor spre Piața Unirii.

Targul de Craciun Brasov 2018Din Piața Unirii, Junii Brașovului vor coborî spre Piața Sfatului. Acolo vor susține un spectacol folcloric și vor invita doritorii să joace Hora Unirii, la ora 12:00, celebrând astfel primii 100 de ani de la Marea Unire.

Începând cu ora 17:30, publicul este invitat să se bucure de un concert la care vor fi prezenți numeroși artiști precum Antonia și Direcția 5. Aceștia vor aprinde luminițele luminile care împodobesc orașul de la poalele Tâmpei.

După concert, la ora 19:30, publicul este invitat să asiste la retragerea cu torțe organizată de Garnizoana Brașov. Plecând din Piața Unirii, Garnizoana va merge în marș spre Piața Sfatului.

Sfârșitul evenimentelor de 1 decembrie va fi marcat de un foc de artificii, la ora 19:40, care vor fi lansate de pe Cetățuie în momentul în care soldații vor ajunge în fața Primăriei Brașov, dar și cu un concert dedicat unirii, susținut de Filarmonica Brașov la Teatrul „Sică Alexandrescu”, organizat în colaborare cu Opera, Filarmonica, Teatrul dramatic și Uniunea Junilor din Scheii Brașovului și Brașovul Vechi.

Se deschide târgul de Crăciun

În dimineața zilei de 1 decembrie se va deschide și târgul de Crăciun, la care vor fi prezenți 40 de comercianți, printre care 23 de firme și meșteșugari din municipiul Brașov, 7 din județ și 10 din alte județe. Va exista chiar și o căsuță pentru comercianții de la Nürnberg.

Comercianții vor pregăti dulciuri, preparate tradiționale și cadouri, toate fiind menite să bucure gusturile și ochii celor ce vor trece pe la târgul de Crăciun de la Brașov.

Surse: gazetabrasovului.ro, adevarul.ro, travel-the-world.ro

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Vă invităm să celebrați arături de noi Centenarul Marii Uniri si sa intram impreuna in atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna.

Evenimente in Brasov , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart