Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 11, 2020

Peste 350.000 de leduri vor lumina în această iarnă sărbătorile brașovenilor

Deși momentul aprinderii bradului a fost ținut secret anul acesta, luminile din centrul Brașovului au fost aprinse și împodobesc deja zonele istorice ale orașului.

Tema aleasă pentru iarna lui 2020 este intitulată „Iarna în culori”. Propunerea are ca scop înveselirea orașului prin jocuri de lumini calde și reci, culori pastelate sau intense, care să aducă veselie și culoare în sufletele celor ce le admiră.

Mii de luminițe au luat cu asalt Centrul istoric al Brașovului. Strada Republicii este răsfățată cu ornamente ce iau forma unor porți, iar pe străzile M. Weiss și Apollonia Hirscher sunt amplasate traversările cu țurțuri.

Dacă alegeți să vă plimbați pe străzile din centrul istoric sau dacă veți vizita Poiana Brașov, ochii vă vor fi furați de cei 346 de stâlpi îmbrăcați în lumini ce vă vor călăuzi calea.

Datorită restricțiilor privind adunările mari de oameni, cei ce vor trece prin Piața Sfatului nu își vor mai putea delecta gusturile cu diferite bucate oferite de producătorii locali. Tradiționalul târg de Crăciun ce aduna anual zeci de căsuțe colorate și mii de turiști pofticioși nu va mai avea loc în format fizic.

Anul acesta o idee a municipalități a fost aceea de a muta tot acest târg în spațiul virtual, însă până în momentul de față nimic nu este clar.

Cu toate acestea, noi încă așteptăm cea mai importantă și totodată cea mai iubită parte a sărbătorilor de iarnă: zăpada, care sperăm să se aștearnă până la sosirea lui Moș Crăciun.

Cazare in Brasov

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invităm sa intrati alaturi de noi in atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart