Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 26, 2016

Al doilea sezon Prahova Classic Nights la Castelul Cantacuzino

Redescoperă magia muzicii clasice la Castelul Cantacuzino din Bușteni! Al doilea sezon Prahova Classic Nights continuă în 29 și 30.01.2016, la Castelul Cantacuzino din Bușteni, alături de patru mari artiști, cu încă o ediție unică și memorabiliă.

Castelul Cantacuzino - Sursa foto: http://www.prahovaclassicnights.com/

Castelul Cantacuzino – Sursa foto: http://www.prahovaclassicnights.com/

Prahova Classic Nights esre o manifestație exclusivă în România, într-o locație unică, cu o acustică de excepție, reunind vedete internaționale ale muzicii într-o serie de concerte extraordinare. Distinsa mezzosoprană Margarita Mamsirova a creat acest concept artistic inspirată de povestea castelului, unde, la începutul secolului XX, familia Cantacuzino organiza petreceri muzicale de ora 5.

Pe 29 și 30 ianuarie, soprana Lolitta Semenina, mezzosoprana Elena Manistina și tenorul Vsevolod Grivnov, acompaniați de pianista Tatiana Lobyreva vor lumina scena impresionantei săli de bal a castelului

În cazul în care doriți să aflați mai multe despre locație și eveniment, vizitați www.cantacuzinocastle.com, www.prahovaclassicnights.com, precum și pagina Facebook organizatorului: Prahova Classic Nights.
Pentru a veni în sprijinul doritorilor, se asigură transport gratuit dus-întors București-Bușteni (Castelul Cantacuzino) și Brașov-Bușteni (Castelul Cantacuzino).

Informații suplimentare despre transport și achiziționarea biletelor la concerte puteți obține la nr. de tel.: 0731144950/0731144960
Prețul biletelor este de 150 lei. Se oferă reducere de 50 % ( 75 lei ) pentru copii, studenți și pensionari.
www.bilete.ro / www.bilet.ro

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

 

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Pietei Sfatului, Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de farmecul minunatului nostru oras medieval, pe timp de iarna!

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart