Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 8, 2018

Primul spectacol din 2018 al Operei Brașov – „Prin lumea muzicii de film”

Vineri, 12 ianuarie 2018, de la ora 18.30, Opera Brașov vă invită la un regal de muzică și film – „Prin lumea muzicii de film”, un spectacol deosebit de bine primit de către public la fiecare reprezentație.

 

Iubitorii muzicii, dar si cinefilii vor avea parte de un act artistic impresionant: muzică de calitate și soliști de top acompaniați la pian de către însuși creatorul spectacolului, Ovidiu Mezei. Soliștii, corul și baletul Operei Brașov vor face o incursiune muzicală în coloanele sonore ale unora dintre cele mai cunoscute și îndrăgite pelicule din istoria cinematografiei: „Pe aripile vântului” (1939) – unul dintre cele mai vizionate filme din istorie, o producție care a deținut zeci de ani supremația încasărilor; „Casablanca” (1942), considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX; „Luminile rampei” (1952) – scris, produs și regizat de Charlie Chaplin, cel care a și compus coloana sonoră a acestei pelicule; musical-ul „Sunetul muzicii” (1965) – cu Julie Andrews și Christopher Plummer în rolurile principale; „Romeo și Julieta” (1968), filmul care l-a avut ca regizor și co-scenarist pe celebrul Franco Zeffirelli; „Love Story” (1970) – filmul care a inspirat milioane de tineri; „Nașul” (1972), celebra producție a lui Francis Ford Coppola, care i-a avut în rolurile principale pe Marlon Brando și Al Pacino, ajungând până la „Evita” (1996), filmul ce a avut-o pe Madonna în rolul Evitei Peron.

Evenimentul va fi prezentat de Irina Margareta Nistor, redutabil critic de film, dar și cea mai îndrăgită și cunoscută voce de pe casetele video din vremea regimului comunist. Aceasta va „condimenta” întreaga seară cu informații inedite despre filmele prezentate în spectacol.

Melodiile de neuitat din toate aceste filme vor fi însuflețite de soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Simona Mărcan, Valentina Mărgăraș, Anda Pop, Gabriela Hazarian, Asineta Răducan, Cristina Roșu, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Valentin Marele, Adrian Mărcan, Marian Rește. Soliști balet: Miruna Moldoveanu, Valentina Mirică și Dorin Mirea. Orchestra Operei Brașov vă așteaptă cu o surpriză. Concepția și conducerea muzicală a acestui spectacol original îi aparține maestrului Ovidiu Mezei, cel care îi va acompania la pian pe artiști. Coregrafia este semnată de Ramona Mezei.

Melodiile vor fi dublate de imagini din peliculele de neuitat, proiectate  pe ecranul din spatele scenei.

 

Bilete:

Costul biletelor este 20 lei sau 10 lei. Acestea se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in iarna 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 15-20 minute plimbare de Opera Brașov, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de concertul extraordinar „Best of Vienna” sutinut de Orchestra Johann Strauss Ensemble la Brasov.

Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart