Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 8, 2014

Program vizitare Grădina Zoologică Braşov 2014

Gradina Zoologică Braşov

Gradina Zoologică Braşov

La Braşov, începutul lunii octombrie vine cu veşti minunate pentru iubitorii de animale şi natură: s-a redeschis Grădina Zoologică după o lungă perioadă de reamenajări. Grădina Zoologică Braşov găzduieşte în prezent aproximativ 760 de animale, păsări şi reptile, din peste 60 de specii.

Grădina Zoologică Braşov are acum trei atracţii unice în România: Casa cu Ocol, un Planetariu şi o panoramă extraordinară a leilor şi tigrilor. Parcul zoologic, situat lângă pădurea şi lacul din Noua într-o zonă naturală superbă înconjurată de pădure, se întinde pe zece hectare faţă de patru hectare cât avea înainte de modernizare.

Casa cu Ocol este o clădire construită în specificul arhitecturii rurale din zona Rucăr – Bran, foarte asemănătoare cu o gospodărie ţărănească. Aici se vor adăposti animale şi păsări domestice: găini, raţe, curci, gâşte, prepeliţe, bibilici, iepuri, nutrii, ovine, cornute şi porcine. Cei mici vor putea vedea exact cum trăiesc animalele de curte la ţară, cum se hrănesc şi cum se îngrijesc.

„Casa leilor şi a tigrilor” este o clădire în care se poate intra din trei locuri diferite. Se poate ajunge deasupra ei de unde se pot vedea de la înălţime leii şi tigrii, dar se poate ajunge şi în interior printr-un tunel din care leii şi tigrii se pot vedea, prin geamuri speciale, de la doar câţiva centimetri distanţă. Un alt punct de atracţie va fi şi o clădire specială în care se vor afla peste 50 de specii de păsări exotice şi reptile.

O altă noutate pentru Grădina Zoologică este locul de joacă special amenajat pentru cei mici.

 

O săptămână intrare gratuită:

În perioada 6 – 12 octombrie 2014 toţii copii de până la 14 ani beneficiază de intrare gratuită la Grădina Zoologică Braşov!

Zoo Braşov Zoo Braşov Zoo Braşov

Program vizitare Grădina Zoologică Braşov

1 octombrie – 28 februarie: între orele 9.00 – 18.00
1 martie – 30 septembrie: între orele 9.00 – 20.00

Tarif copii: 5 lei, tarif adulţi: 10 lei.

In perioada Sărbătorilor de Iarnă 2014, Grădina Zoologică Brașov este deschisă în fiecare zi de la 9.00 la 18.00. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați direct grădina la tel. 0268 337 787.

 

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și 15 minute cu maşina de Grădina Zoologică.
Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart