Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

august 30, 2019

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte la Festivalul luminii din Brașov

Aleile Parcului Central “Nicolae Titulescu” se luminează din nou, cu ocazia unei noi ediții a Festivalului Luminii. Experimentează o seară magică printre mii de gulguțe cu lumânări.

Organizația Cercetașii României aduce din nou la Brașov Festivalul Luminii, ce a încântat toată țara cu atomosfera de basm. Pe 7 septembrie, în Parcul central „Nicolae Titulescu”, vă puteți destinde cu un spectacol al luminilor, momente de muzică și dans, ateliere creative și alte surprize.

Chiar dacă sunteți doar în trecere prin oraș, puteți admira gulguțele, obiectele artizanale confecționate manual de către voluntari. Seara, momentul folk consacrat al festivalului vă va aduce nostalgia trecutului, invitându-vă să vă conectați alături de oameni noi, să ascultați și să cântați balade binecunoscute de publicul larg.

festivalul luminii brasov

Robert Baden Powell, fondatorul mișcării cercetășești , vă invită să participați la acest eveniment, pentru a redescoperi bucuria de copil pentru câteva ore, a vă deschide sufletele și a reflecta asupra următoarei idei:

„Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.
Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți.”

Intrarea la festival este liberă, iar organizatorii așteaptă participanți de toate vârstele, de la pitici, la bunici.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la doar 10 minute de plimbare pana Dupa Ziduri, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa descoperiti bucuriile simple la Festivalul Luminii de la Brasov.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , ,

Lăsaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Arrival date:

Departure date:

×

Arrival date:

Departure date:

×
Ne bucurăm împreună de weekendul de Rusalii, la Brașov, cu oferte speciale la cazare: în perioada 5-7 iunie, veniți la Hotel Coroana Brașovului, plătiți două nopți de cazare, iar a treia noapte e cadou din partea noastră.
+
SWITCH THE LANGUAGE
Cart