Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 30, 2015

Revelion 2016 în Brașov – spectacol de lumini, muzică live, zăpadă

Încheie anul 2015 în atmosfera magică din Braşov, Oraş de poveste!

Hotel Coroana Braşovului*** îţi urează să ai parte de clipe frumoase alături de cei dragi, împliniri pe toate planurile în 2016 şi un călduros La Mulţi Ani!

Piata Sfatului Brasov 2015

Piata Sfatului Brasov 2015

Braşovul şi împrejurimile sunt destinaţia ideală pentru finalul de an 2015 şi începutul lui 2016. Zăpada care se aşterne încet împodobeşte oraşul şi staţiunile montane, făcând ca pârtiile şi locurile special amenajate pentru săniuş să fie perfecte pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Pârtiile din Poiana Braşov sunt deschise pentru schiori. Urmăreşte aici live pârtiile: Bradul, pentru începători, Drumul Roşu, cu grad de dificultate uşor spre mediu şi Lupului, pentru cei mai experimentaţi.

Biserica Neagră menține tradiția, marcând trecerea în 2016 prin concertul „La cumpăna dintre ani”. Evenimentul are loc în 31 decembrie, de la ora 12.00, și va include, pe lângă muzica de orgă, mesajul spiritual al comunităţii evanghelice pentru anul 2016. Biletul de intrare pentru concert este de 20 lei. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Bisericii Negre până joi, 30 decembrie ora 11.00.

Trecerea dintre ani va fi marcată și în Centrul Vechi al Braşovului, de această dată fără obișnuitele focuri de artificii, ci printr-un inedit spectacol de confetti, lumini şi lasere.

De la ora 22.30, pe scena amplasată în Piaţa Sfatului vor cânta Crush şi Alexandra Ungureanu, iar de la ora 23.20, cei de la Ză Band vor susţine un concert de piese celebre. Ză Band este o formaţie brașoveană, care cântă exclusiv live.

Imediat după miezul nopţii, pe scenă vor urca Emil Lassaria & Caytlin, care vor încălzi atmosfera cu piese foarte ritmate. Emil Lassaria este un producător şi DJ român. În noaptea de Revelion hiturile lui Emil Lassaria vor fi interpretate de Caytlin, una din vocile celebre de muzică ritmată din România.

În timpul spectacolului, braşovenii se vor putea încălzi cu vin fiert sau ceai fierbinte de la Târgul de Crăciun, care este deschis pe toată durata lunii decembrie în Piaţa Sfatului.

Parcarea de la Belvedere de pe drumul spre Poiană, terasa Turnului Alb și terasa Turnului Negru sunt locaţii perfecte pentru a urmări spectacolul de lumini din centrul vechi al oraşului.

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in iarna 2015-2016  la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii si 15 minute cu masina fata de Poiana Brasov. Va invitam sa va bucurati zăpadă, jocuri de lumini si muzica live la trecerea dintre ani!

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart