Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 31, 2017

Sărbătoarea culturii la Brașov – Târgul Internațional de Carte și Muzică 2017

În perioada 30 martie – 2 aprilie 2017, Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris își deschide porțile pentru iubitorii de cultură, tradiție și noutate, în cel mai modern centru expozițional: Brașov Business Park.

Aflat la cea de-a XIV-a ediție,  Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris este un eveniment anual cu personalitate distinctă, reper cultural al primăverii în Transilvania, care mizează pe caracterul dinamic și viu al culturii, prin nenumăratele lansări de carte, recitaluri de muzică și poezie, mese rotunde și spectacole pe care le oferă vizitatorilor.

Targul International de Carte si Muzica Libris Brasov 2017

Targul International de Carte si Muzica Libris Brasov 2017

 

De-a-lungul celor treisprezece ediții, Târgul International de Carte și Muzică LIBRIS Brașov a promovat cele mai noi tendințe de pe piața culturală din fiecare an, a promovat scriitorii și artiștii români și a facilitat întâlnirea publicului cu nume mari ale literaturii, teatrului și muzicii românești și internaționale.

În data de 30 martie 2017, expozanții au deschis rafturile culturii și cunoașterii către publicul însetat de literatură si muzică bună: veți găsi mii de cărți și  audiobook-uri, discuri cu muzică, filme. dar și jocuri inteligente pentru copii și adulți, toate la prețuri promoționale. Târgul va găzdui numeroase lansări de carte, conferințe, vernisaje de operă de artă și fotografie, spectacole de muzică și poezie.

Se promite a fi o ediție cu totul specială, cu invitați din sfere diverse de activitate: Aurora Liiceanu, Cristian Tudor Popescu, Ana Blandiana, Dumitru Constantin Dulcan, Savatie Baștovoi, Ovidiu Niculescu, Varujan Vosganian, Părintele Constantin Necula și mulți alții.

Programul evenimentului poate fi consultat pe pagina organizatorului, aici.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre, Str. Republicii și Pieței Sfatului. Va invitam sa va bucurati de un eveniment ce sărbătorește tradiția ,contemporaneitatea și multiculturalitatea.

 

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart