Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 7, 2013

Se schiază în Poiana Brașov!

Brașovul oferă, pe lângă peisajul montan de iarnă, posibilitatea de a petrece timpul pe pârtie în Poiana Braşov. Ski, snowboard, sanius si patinaj – toate sunt parte din distracția din Poiană.

Brasov sporturi de iarnaPoiana Braşov arată excelent în urma îmbunătățirilor finalizate anul trecut, fiind foarte aproape de standardele internaționale. Cu puțină indulgență, ar putea concura cu multe stațiuni din Austria ca și calitate a pârtiilor.

Poiana are astăzi de 8 pârtii de schi cu diferite grade de dificultate, având şi cel mai extins domeniu schiabil din ţară. În Poiană se schiază pe următoarele pârtii: Drumul Roşu (5,8 kilometri), Lupului (2,62 kilometri), Sub Teleferic (2,86 kilometri),  Kanzel (0,80 kilometri) Sulinar (2,82 kilometri),  Bradul (0,50 kilometri) şi Stadion (0,10 kilometri).

Plus alți câțiva kilometri prin pădure printre pârtii, dacă îți place aventura și dacă a nins de curând. Desigur, acest gen de distracție este recomandat doar schiorilor experimentați și doar celor care cunosc foarte bine configurația terenului – așa ca nu îți recomandăm să te aventurezi dacă ai îndoieli.

Poți găsi aici starea pârtiilor de schi din Poiana Braşov (și nu numai). Iar pentru Webcam – poți vedea live ce se întâmplă accesând camerele video amplasate pe pârtii. Sau poți oricând vedea cum e vremea la Cabana Postăvaru.

Hotel Coroana Brașovului este situat în Centrul Vechi al Brașovului, la doar 10 minute de staţia de autobuz care urcă în Poiana Braşov. Și la 15 minute de condus până în Poiană.

Vă aşteptam cu drag!

Informatii turistice , , , , ,

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Arrival date:

Departure date:

×

Arrival date:

Departure date:

×
SWITCH THE LANGUAGE
Cart