Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 31, 2014

Se deschide oficial Cinemateca Patria Braşov!

cinemateca-patria-brasov

Cinemateca Patria Braşov

Din 9 aprilie 2014 la Cinemateca Patria din Braşov vor rula saptămânal filme, de miercuri până duminică. Cinemateca Patria, de la etajul 1 al Sălii Patria, are 72 locuri.

Cinemateca Patria se deschide oficial în acest weekend cu ocazia DOC AND ROLL FESTIVAL.

DOC AND ROLL este primul Festival de Film Documentar de Muzică din România. În cadrul festivalului, pe 4 şi 5 aprilie, vor fi proiecţii de filme documentare la Cinemateca Patria şi 2 concerte live de excepţie în CLUB ROCKSTADT.

Care e secretul din spatele maşinăriei numite Rolling Stones? Cine a fost adevăratul Freddy Mercury?! Ce se ascunde în capul lui Ozzy?Cum e când Metallica o ia razna?

Vei afla răspunsurile la toate aceste întrebări în cadrul proiecţiilor de la Festivalul DOC AND ROLL, Braşov, 4-5 aprilie 2014.

În cele două seri, începând cu ora 22,00, sunteţi aşteptaţi în CLUB ROCKSTADT pentru 2 concerte live: „Byron”, cel mai „dandy leading man” şi cea mai în vogă trupă rock alternativ a momentului, şi „Celelalte cuvinte”, legendara trupă care nu are nevoie de niciun fel de cuvinte de prezentare, cu proiectul Trup și suflet.

Vezi programul complet al DOC AND ROLL FESTIVAL, 4-5 aprilie 2014, Braşov!

Vă aşteptăm la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului, strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart