Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 21, 2014

Selecţia naţională EUROVISION 2014, la Brașov

Eurovision-Song-Contest-Brasov-2014

EUROVISION 2014 – Braşov, 1 Martie

Pe 1 martie 2014, la Braşov va avea loc finala selecţiei naţionale a melodiei care va reprezenta România la EUROVISION 2014, în Danemarca, la Copenhaga, la începutul lunii mai.

Hotel Coroana Brașovului*** este partener al Televiziunii Române pentru desfăşurarea Selecţiei Naţionale EUROVISION din 1 martie 2014. Suntem bucuroşi pentru încrederea acordată şi vă asigurăm că Hotel Coroana Brașovului*** va susţine, în continuare, cu mare drag evenimentele culturale la nivel local.

EUROVISION este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 58 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la EUROVISION au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

Ediţia din acest an a Selecţiei Naţionale EUROVISION, de la Braşov, este cu adevărat deosebită şi prin aniversarea primei ediţii a festivalului Cerbul de Aur, care a avut loc la Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu Braşov în urmă cu 46 de ani.

Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cei pe care îi vom vedea pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la Selecţia Naţională EUROVISION 2014.

Ascultă cele 12 melodii calificate în Selecţia Naţională şi votează favorita ta!

Vă aşteptăm la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului, strada Republicii şi Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart