Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 21, 2014

Semimaraton Intersport Braşov 2014

Start-inscrieri-Semimaraton-Intersport-Brasov-2014

Semimaraton Intersport Brasov 2014 – în faţa Hotelului Coroana Braşovului***

Începe alergarea în noul sezon 2014 pe potecile din jurul Braşovului!

S-a dat startul la înscrierile pentru Semimaratorn Intersport – 21 km şi Cros Eldon – 10 km, ce se vor desfăşura în 5 aprilie 2014 la Braşov.

Startul şi sosirea vor avea loc în Piaţa Unirii din centrul vechi al Braşovului – în faţa Hotelului Coroana Braşovului***, atât pentru proba de semimaraton de 21 km cât şi pentru proba de cros de 10 km.

Traseul probei de semimaraton de 21 km porneşte din Piaţa Unirii, către Pietrele lui Solomon, de aici traseul continuă pe drumul forestier în serpentine, într-o urcare de dificultate medie, până la cariera din Poiana Braşov, cel mai înalt punct al traseului. Apoi traseul coboară până la punctul de răscruce numit „La Băncuţă”, continuă prin Poiana Stehil şi Şeaua Tâmpei spre cartierul Răcădău şi „Treptele lui Gabony”, urmată de ocolirea Tâmpei trecând pe la „Bancuţa de Piatră”, până în cartierul Schei „La Troiţă”. Traseul se încheie pe străduţele cu iz medieval din Schei, ce duc înapoi către Piaţa Unirii, în faţa Hotelului Coroana Braşovului***.

Traseul probei de cros de 10 km porneşte împreună cu traseul de Semimaraton din Piaţa Unirii, urmând să se despartă la prima intersecţie dupa Pietrele lui Solomon şi urmărind drumul forestier până la capătul acestuia. Urmează, o poteca abruptă, în urcare, până la poiana Ograda, cel mai înalt punct al traseului. Se continua pe curba de nivel într-o uşoară coborâre până la „Fântana Dreptăţii”, urmând să se unească cu traseul de semimaraton la „Troiţa”. Traseul se încheia, de asemenea în faţa Hotelului Coroana Braşovului*** din Piaţa Unirii.

Informaţii despre: cum să ne antrenăm pentru un semimaraton, regulamentul Semimaraton / Cros Braşov 2014 (SCB 2014), echipament obligatoriu, categorii de vârstă şi despre înscrierea în competiţie găsiţi pe www.semimaraton.ro.

La competiţie pot participa atât sportivi profesionişti, cât şi amatori, din ţară şi din străinătate.

Competiţia Semimaraton Intersport Braşov are ca scop atragerea cât mai multor tineri către activităţile sportive. Astfel, primii 100 înscrişi la Crosul Eldon de 10 km, din cadrul  Competiţiei Semimaraton Intersport Braşov 2014, la categoria de vârstă 14 – 19 ani vor avea înscrierea gratuită.

Vă aşteptăm cu mare drag la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în Piaţa Unirii din centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart