Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 20, 2015

Spectacolul de balet „Giselle” la Opera Brasov

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, de la ora 18.30, sunteți invitați în Sala Operei Brașov, la o seară specială cu „Giselle” – un spectacol de balet romantic, în două acte, pe muzică de Adolphe Adam.

Giselle Spectacol balet

Giselle, Spectacol de balet, Opera Brasov

 

Capodoperă a baletului clasic aparţinând stilului supranumit „baletul alb”, „Giselle” reuneşte armonios muzica, dansul şi pantonima. „Giselle”, celebrul balet al lui Adolphe Adam, punct de convergenţă a căutărilor din lumea baletului anilor 1840, şi-a însuşit personaje şi teme expresive, de o mare forţa emotivă, care sustrag spectatorul din cotidian, eliberându-l din sentimentul atât de dureros al singurătăţii şi disperării.

Personaje de poveste din suita regală, Prinţul Albert îndrăgostit de frumoasa şi delicata Giselle – fiica unei familii sărace, care îl iubeşte, la rândul ei, pe Albert, o frumoasă şi adevărată poveste de dragoste „spusă” într-un avântat şi exuberant dans al vieţii. Jurăminte de dragoste, gelozii, iubiri imposibile, iubiri trădate, suferinţe, deziluzii… toate exprimate în plutiri de vis… într-un dans impresionant, pe scena Operei Braşov.

„Giselle” poate fi considerat un punct culminant al romantismului, zugrăvind în pasi de dans viaţa adevarată a omului cu gândurile şi visurile lui, de la bucuria de a trăi până la melancolie şi deziluzie.

Invitații extraordinari ai acestui spectacol sunt prim-soliștii balerini ai Operei Naționale din București Cristina Dijmaru și Gigel Ungureanu, cei care vor interpreta rolurile principale, Giselle și Prințul Albert.

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului.

 Preț bilete: 20 lei; 10 lei.

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10 minute distanță cu masina de OperaBrașov, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de un spectacol incantator de balet.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart