Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 23, 2014

Stagiunea 2014-2015 la Filarmonica Braşov

Stagiunea 2014 - 2015 la Filarmonica Brasov

Stagiunea 2014 – 2015 la Filarmonica Brasov

Joi, 25 septembrie ora 19,00, se deschide stagiunea 2014-2015 la Filamonica Braşov. Spectacolul va avea loc la Sala Patria.

Filarmonica Braşov deschide cea de-a 137- a stagiune cu un concert simfonic extraordinar susţinut de Orchestra simfonică, sub bagheta maestrului Daisuke Soga; solistă Naoko Ichikawa – pian.

În program:
S. Rachmaninov – Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestră
R. Strauss – Poemul simfonic „O viaţă de erou” SOLIST: Dănuţ Manea

Dirijorul japonez DAISUKE SOGA s-a născut la Osaka, în anul 1965 şi a beneficiat de o atentă educaţie muzicală, studiind în particular pianul, clarinetul şi contrabasul.

Între anii 1984 – 1987 urmează Academia „Toho – Gakuen” din Tokio, la clasa de contrabas şi dirijat, apoi Academia de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, unde studiază contrabasul cu renumitul profesor Ion Cheptea.

După ani întregi de studiu la diverse cursuri de măiestrie şi îndrumat de muzicieni reputaţi, în noiembrie 1990, Daisuke Soga a fost invitatul Filarmonicii din Braşov.

În vara anului 1996 a fost ales dirijor permanent al Orchestrei Festivalului Internaţional din Tanglewood, festival organizat de Orchestra Simfonică din Boston, iar din 1998, Daisuke Soga a dirijat aproape toate orchestrele filarmonice din România.

NAOKO ICHIKAWA – pian, este o reputată pianistă din Japonia, născută la Tokyo.

A luat primele lecţii de pian la vârsta de cinci ani, apoi a studiat cu renumitul pianist Mikhail Voskresensky la Liceul de Muzică Toho – departamentul muzică interpretativă – după care a continuat la Conservatorul „Ceaikovski” din Moscova, fiind selectată să susţină numeroase concerte în Japonia şi Rusia.

Ichikawa este un muzician apreciat pentru deosebitul său simţ artistic şi sunet bogat, atât de partenerii muzicieni cât şi de public.

În prezent, Ichikawa îşi extinde activitatea compunând şi interpretând lucrări muzicale pentru copii în cadrul cărora improvizează, recită şi dansează, cucerind astfel tot mai mulţi fani între iubitorii de muzică.

Biletele pentru concertele Filarmonicii Braşov se pot procura de la Sala Patria (B-dul 15 Noiembrie, nr. 50A), după următorul program:

Luni, miercuri: între orele 12 – 15;

Marţi, joi: între orele 16 – 18;

Joi: cu o oră înaintea începerii concertului (ora 18.00).

Preţul biletelor este de 20 de lei, redus pentru elevi, studenţi şi pensionari 50%, respectiv 10 lei.

Pentru concertele extraordinare preţul biletelor este de 30, respectiv 15 lei.

Urmăreşte programul din stagiunea 2014-2015 pe pagina de Facebook sau pe www.filarmonicabrasov.ro!

Hotel Coroana Brașovului

Hotel Coroana Brașovului

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului și strada Republicii şi 15 minute de Sala Patria.

Te așteptăm cu drag la Brașov!

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart