Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 22, 2016

Stefan Banica Jr. in concert la Brasov

Artistul Ștefan Bănică va concerta live la Brașov în data de 24 noiembrie 2016, ora 19:30, la Sala Sporturilor “D.P.Colibași”, în cadrul unui amplu turneu național, ce se va desfășura în 8 orașe din țară.

Veți putea asculta interpretări live ale hiturilor ce l-au consacrat, dar și ale pieselor lansate în ultimul an, cum ar fi „Când nu vezi”, „Gură, taci!” sau cea mai nouă colaborare cu Cabron – „La masa mea”.

Turneu national stefan banica jr - brasov

Turneu national Stefan Banica Jr

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie, alături de invitații săi, un turneu național în 8 orașe din țară. Sunteți invitați să petreceți o seară de neuitat pe ritmuri de rock’n’roll, alături de unul dintre cei mai apreciați artiști români. Veti descoperi atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică.

Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastră, iar fiecare show este unic și irepetabil. Energia pe care o primești de la public, în concertele live, nu o simți niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o altă valoare.

a declarat artistul.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, cu un public foarte variat, care cuprinde patru generații. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină; zeci de videoclipuri muzicale; are peste 30 de roluri în film și teatru; a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Concertele sale sunt evenimente foarte apreciate în peisajul muzical românesc, reușind de fiecare dată să încânte publicul prin interpretări live pline de emoție și energie.

 

Bilete

Sunt puse în vânzare la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro

Informatii: 021.315.36.66, 0723.531.330, 0742.534.02

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in toamna 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de concertul sustinut de Stefan Banica la Brasov.

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart