Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 3, 2017

Ștefan Bănică va concerta la Braşov în cadrul turneului „Picat din Lună”

Ștefan Bănică va concerta la Brașov în data de 31 octombrie 2017, ora 19:30, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, în cadrul amplului turneu național „Picat din Lună”, ce se va desfășura în 11 orașe din țară și în Chișinău. Turneul poartă numele celui mai recent material discografic semnat de artist.

 

Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Ștefan Bănică – „Picat din lună” – al șaisprezecelea album de autor din cariera impresionanată a artistului. Va fi un album complex, surprinzător, elaborat, care va conține colaborări inedite.

 


Stefan Banica - turneu "Picat din Luna"Despre Ștefan Bănică

Actor, compozitor, interpret, regizor, producător, moderator TV, cu o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun – peste 63 de concerte sold out la Sala Palatului, a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare,. lansând 15 albume de autor, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevarat brand în show-biz-ul românesc.

 


Bilete

Pentru acest turneu a fost conceputa, in premiera, o categorie speciala de bilete:Golden Circle. In cadrul acestei categorii, va fi pus in vanzare un numar limitat de bilete pentru fiecare spectacol din turneul Stefan Banica: cate 100 bilete Golden Circle cu valoarea de 150 lei. Spectatorii care vor achizitiona aceste bilete, vor beneficia de un pachet special: acces la concert in sector preferential Golden Circle, intalnire cu Stefan Banica in backstage, noul album „Picat din luna” si fotografie cu autograful artistului.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe bilete.ro, eventim.ro.

Mai multe detalii puteți afla și pe pagina evenimentului.


 


 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in toamna 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de un concert live, plin de energie,sustinut de Stefan Banica la Brasov.

Evenimente in Brasov

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart