Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

mai 21, 2019

Street Food Festival revine la Brașov

Raiul condimentelor, al gusturilor și al combinațiilor neașteptate de ingrediente ajunge în perioada 27-30 iunie 2019 pe aleea Sub Tâmpa, Street Food Festival Brașov.

Street Food Festival dă drumul nebuniei culinare și in acest an dezlănțuindu-se în 11 orașe, spre deliciul gurmanzilor și pofticioșilor.

Ediția de anul acesta se va desfășura, ca și până acum, pe aleea Sub Tâmpa în perioada 27-30 iunie. Cele 4 zile de festival se anunță a fi senzaționale iar tot conceptul pornește de la dorința fiecăruia dintre noi dea a explora și a descoperi. Cei care vor participa la ediția de anul acesta vor avea șansa să exploreze preparate inedite, inspirate de diverse culturi din jurul lumii, rețete care au din toate colțurile globului pentru a ajunge la Street Food Festival Brașov.

Pentru că mâncarea bună trebuie asezonată cu muzică de calitate, la festival vor participa artiști care vor  introduce participanții în atmosfera de festival prin reprezentații electrizante, de excepție. Pe lângă muzica live, festivalierii vor putea viziona filme la un cinematograf în aer liber, iar copiii se vor putea juca în spațiul special amenajat pentru ei din cadrul festivalului.

Printre preparatele care se vor găsi la festival se numără burgerii, pastele, specialitățile chinezești, dar și stake-uri, clătite, înghețată și multe altele. Cu toate că mâncărurile de la Street Food Festival Brașov se anunță deosebite, sofisticate și surprinzătoare, organizatorii ne asigură ca prețurile vor fi potrivite pentru orice buzunar, pentru ca toată lumea să se bucure de deliciile gastronomice de la festival.

BrasovStreetFoodFestival

Surse: facebook.com, zilesinopti.ro, bizbrasov.ro

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii fata in fata cu Biserica Sf Nicolae, la doar 10 minute de plimbare până la aleea Sub Tâmpa. Va invitam participati experimtentati cele mai surprinzatoare preparate la Street Food Festival Brasov.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart