Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 9, 2020

TAMTAM Festival 2020 trezește viața culturală din Brașov

Festivalul TAMTAM a debutat anul trecut și a trezit sufletele artiștilor, unindu-se cu spectatorii prin toate culorile artelor.

TAMTAM este un festival ce vine să bucure toți iubitorii de frumos și aduce împreună artiști din toate domeniile: film, teatru, muzică, dans, film și arte vizuale. 

Brașovul se transformă în scenă pentru artiști cunoscuți ca byron & Muse Quartet, Compact, Cvartetul Gaudeamus, Spitalul de Urgență, dar și pentru pasionați la început de drum, susținuți să-și continue drumul în lumea actelor culturale. 

TAMTAM nu se mulțumește cu puțin, așa că își întinde crengile din copacul de cultură al Brașovului pe 3 ramuri – Arena Colegiului Național Andrei Șaguna, Galeria KronArt și Bastionul Țesătorilor. Pe aceste ramuri își vor face cuib artiști exclusiv din România, luându-și spectatorii sub aripă.

Informații despre intrare și program

Pentru cei ce doresc să ia parte la înflorirea culturală a orașului de sub Tâmpa se pot prezenta la locurile menționate fără a trebui să plătească prețul unui bilet, deoarece arta este neprețuită. Programul este disponibil pe site-ul oficial al Festivalului

Festivalul începe în 10 septembrie în Piața Sfatului și pe Arena Colegiului Național Andrei Șaguna începând cu ora 18:00. Face TAMTAM pe 11 și pe 12 septembrie urmând să își ia adio de la spectatorii săi, pe fundalul ropotelor de aplauze și  trage cortina pe 13 septembrie ora 23:00.

TAMTAM FESTIVAL 2020

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2020 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invităm să luați parte la vibrația inimii culturale din Brașov în cadrul Festivalului TAMTAM 2020.

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212
Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart