Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 3, 2019

Târg de miez de vară, cu preparate și obiecte artizanale de la oameni gospodari

Iubitorii de mâncare autentic românească și obiecte cu specific tradițional sunt așteptați in luna iulie la un Târg de miez de vară.

Plăcinte de casă, brânzeturi proaspete, carne și preparate din carne gustoase – toate așteaptă să bucure iubitorii de gust bun, la un Târg de miez de vară, organizat chiar în curtea mare și verde a Căminului Cultural din Sânpetru, pe 13 iulie, de la ora 12 fix.

Producătorii, sau „gospodarii”, au pregătit pentru vizitatori ouă de casă proaspete și slănină grasă și gustoasă. Vedetele târgului vor fi legumele și fructele de sezon. Nici iubitorii de dulciuri nu au fost uitați – se vor putea bucura de ciocolată de casă, pe care o pot asorta cu un suc natural preparat din cele mai coapte fructe.

Târg de miez de vară Sânpetru 2019

Organizatorii plănuiesc să organizeze ateliere pentru oameni faini, cu meșteri unul și-unul. Vor fi organizate și activități pentru copii, în care vor putea să își antreneze abilitățile practice și creativitatea. Pentru că atelierele urmează să fie organizate în aer liber, desfășurarea acestora va depinde de condițiile meteo.

Cum puteți ajunge la Târgul de miez de vară?

Sânpetru este la o aruncătură de băț de Brașov – cu mașina, drumul nu durează mai mult de 15 minute. Amatorii de mișcare și iubitorii stilului de viață activ pot ajunge repede și cu bicicleta. Organizatorii anunță că cei care aleg să pedaleze până la târg vor primi un mic dar. O altă modalitate de transport este autobuzul cu numărul 420, introdus de la data de 1 iulie, care pleacă din stația Rulmentul.

Cu ce să mergeți la Târg?

Cu chef de distracție, fără griji și cu multe tolbe, ca să luați acasă cât mai multe dintre bunătățile pregătite special pentru oamenii faini de la Târg de către gospodari.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii fata in fata cu Biserica Sf Nicolae. Va invitam sa va bucurați de gustul special al preparatelor de vara, la un Târg de miez de vară!

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart