Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 20, 2014

Târg Internaţional de Carte şi Muzică la Braşov

targ-international-de-carte-si-muzica-brasov-2014

Targ international de Carte si Muzica Braşov 2014

În perioada 20 – 23 martie 2014, la Braşov Business Park, se desfăşoară cea de-a XI-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică. Ediție ce deschide o nouă decadă în istoria acestui eveniment cultural cu tradiție la poalele Tâmpei, o ediție animată de reperele care au definit această manifestare încă de la debut.

Târgului Internaţional de Carte şi Muzică rămâne un eveniment la fel de surprinzător și de echilibrat, în spiritul atmosferei distincte care a fost remarcată de la primele ediții.

Pregătind oferte generoase, cu reduceri și promoții din partea editurilor și caselor de discuri, Târgul de la Brașov s-a remarcat prin numărul participanților, al vizitatorilor și al oaspeților de seamă care a crescut de la an la an. Și la această a XI-a ediție veți avea parte de lansări de carte și cd-uri, de vizita unor personalități cunoscute ale spațiului public dar și de celebrarea celor 65 de ani de activitate a Uniunii Scriitorilor din România Filiala Brașov. Magia serilor Târgului Internaţional de Carte şi Muzică Braşov 2014 se va naște din concursul dat de profesioniștii artelor: actori și muzicieni vă vor încânta cu reprezentațiile lor în fiecare seară – aveti întâlnire cu ELENA POPA, SILVAN STANCEL, OVIDIU SCRIDON, IOAN GYURI PASCU şi mulţi alţii.  Duminica va fi dedicată folclorului – artiști români (CRISTINA GHEORGHIU, RODICA POP SELING, LUCIA POTRA, FLORINA TRIF, DIANA GHERMAN) dar și de peste hotare vor aduce bucuriile autentice românești dar și pe cele exotic-răsăritene, în expresii artistice tradiționale.

Vă aşteptăm cu mare drag la poalele Tâmpei, pentru un week-end de primavară relaxant!

Hotel Coroana Brașovului***, în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart