Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 15, 2020

Târgul de Cireșar – Primul târg dedicat verii din acest an

Meșteșuguri, produse locale și bunătăți realizate cu multă sârguință, menite să satisfacă gusturile tuturor, de la mic la mare, toate se adună anul acesta la Târgul de Cireșar.

În luna iunie, Târgul cu gust și gusturi vă invită la Târgul de Cireșar, primul eveniment dedicat verii din acest an. Meșteșugarii și artiștii artizani vă vor aștepta cu desaga plină de produse, care mai de care mai spectaculoase: haine, obiecte din lemn și ceramică, dar și multe alte surprize.

Gurmanzii vor fi întâmpinați cu bunătăți pe alese: preparate din carne, lapte și produse lactate, vor fi prezenți și producători de dulcețuri și gemuri, ce vor aduce aminte de gusturile de odinioară, dar nu vor lipsi nici mierea și siropurile producătorilor locali.

Un plus de culoare va fi adus de producătorii de lavandă și de trandafiri de Damasc. Aceștia vă vor încânta cu produse naturale, gata să vă surprindă simțurile.

Pentru ca experiența vizitatorilor la acest târg să fie cât mai plăcută și cât mai lipsită de griji, organizatorii evenimentului vor asigura toate normele igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare.  

Târg de cireșar

De asemenea, vă reamintim să respectați următoarele sfaturi: 

 • respectați regulile deigienăși dezinfectați-vă mâinile folosind recipientele de la standuri; 
 • păstrați distanța de siguranță de minimum 1,5 metri liniari, stânga/dreapta și față/spate și respectați marcajele de distanțare;
 • nu atingeți obiectele de mobilier de la standul de vânzare;
 • folosiți masca de protecție.

Târgul de Cireșar se va desfășura între 18 și 21 iunie în zona lacului Noua din Brașov.

Curioșii sunt așteptați să viziteze standurile micilor producători locali, să guste din bunătățile acestora sau să culeagă din meșteșugurile artizanilor.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2020 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la doar 10 minute de plimbare pana Dupa Ziduri, in imediata apropiere a Bisericii Sfântul Nicolae si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de cele mai gustoase preparate traditionale la Targul de Ciresar.

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212
Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart