Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 22, 2016

Targul International de Carte si Muzica 2016 la Brasov

Asociatia “Libris Cultural” Brasov va asteapta cu o bogata paleta de evenimente si manifestatii culturale  la cea de-a XIII-a editie a Targului International de Carte și Muzica, ce se va desfasura in perioada 24 – 27 martie 2016 la Brasov Business Park.

targ-de-carte-si-muzica-libris-brasov-2016

Primavara culturala de la Brașov, vestita de Targul International de Carte si Muzica, aduce acelasi spirit plin de sarbatoare si in anul cu numarul 13 al existentei sale: muzica live, petreceri tematice, teatru neconventional, prezentare de proiecte educaționale pentru copii, degustari de vinuri. workshop-uri și multe altele.

De la prima editie si pana astazi, Targul International de Carte si Muzica – Libris Brasov a adus laolalta tot mai multi participanti si oaspeti de seama. Dincolo de abundenta ofertei editoriale si discografice, manifestarea de la Brasov a mizat intotdeauna pe caracterul dinamic si viu al culturii, relevat in nenumaratele lansari, recitaluri de muzica si poezie si spectacolele de seara pe care le-a oferit tuturor cititorilor si iubitorilor de muzica.
Organizat la Brasov Business Park (str. Ionescu Crum nr. 1), in cel mai modern centru expozitional din oras, respectand exigentele cititorilor actuali si beneficiind de o larga acoperire mediatica, Targul de la Brasov are si in 2016 o agenda bogata in care isi fac loc deopotriva traditia , contemporaneitatea si multiculturalitatea.

Fiecare editie a Targului International de Carte si Muzica Libris Brasov a scris istoria unui deceniu al întalnirii dintre traditie si contemporan, dintre carte si muzica, dintre cititori si scriitori intr-o atmosfera armonioasa, inconfundabila.

Programul complet al evenimentului il puteti accesa pe pagina aici.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la distanta de 10 minute cu masina de Brasov Business Park, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat, lansari de carte si alte evenimente cu valoare culturala.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart