Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 26, 2014

Teatrul Dramatic Brașov (re)deschide Sala Mare!

teatrul-dramatic-sica-alexandrescu-brasov

Teatrul Dramatic Brașov

Veste bună pentru brașoveni și nu numai. Duminică, 29 iunie 2014, Teatrul Dramatic Brașov (re)deschide Sala Mare.

După 2 ani în care spectacolele de teatru s-au desfășurat în Sala Studio și la Opera Brașov, Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu din Brașov inaugurează Sala Mare renovată la cele mai înalte standarde de acustică și estetică. Din acest an, noua stagiune, dar şi cel mai important eveniment teatral al Braşovului, Festivalul de Dramaturgie Contemporană, vor avea o sală de teatru de cel mai înalt nivel.

Aşadar, duminică, 29 iunie 2014, ora 20.00, două legende ale teatrului românesc, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele, vor urca pe scena Teatrului Dramatic Sică Alexandrescu din Braşov pentru a susține un spectacol de excepție care marcheză redeschiderea Sălii Mari a teatrului: Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele.

Un dialog plin de emoţie, de poezie, de vibraţie, dar şi condimentat cu mult umor, un dialog care ia naştere între doi mari actori ai scenei româneşti: Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. De altfel, admiraţia pentru aceşti artişti nu este doar a publicului, ci este şi una reciprocă: „Horațiu Mălăele, spune Ion Carmitru, este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru și ca regizor de film mai nou”. Pentru ca replica lui Horaţiu Mălăele să fie pe măsură: „Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil și ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”. În disputa lor artistică, cei doi actori de „primă mână”, sunt acompaniaţi de virtuosul violoncel al lui Adrian Naidin.

Programul agenției de bilete a Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu” Braşov este:

 • marți–vineri: 11–13 și 14.00–19
 • sâmbătă–duminică: 15–19

Vă așteptăm cu mare drag la Brașov!

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în Centrul Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii şi la 15 minute de Teatrul “Sică Alexandrescu”.

Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart