Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 3, 2015

Transylvania Wine Fair, editia a III-a la Brasov

Și în acest an, Brașovul va deveni “Capitala Vinului” găzduind, între 6 si 8 noiembrie 2015 la Brasov Business Park, cea de-a treia ediție a evenimentului Transylvania Wine Fair.

Transylvania Wine Fair, editia a III-a, Brasov

Transylvania Wine Fair, editia a III-a, Brasov

La eveniment vor participa numeroși producători, importatori și distribuitori de vinuri, cafea, ciocolată, brânzeturi fine, produse culinare, dar și accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru băuturi, echipamente și tehnologii pentru industria băuturilor, reviste și bloguri de specialitate.

winecheese

Sursa foto: expobbp.ro

Aflat la a treia ediție, Transylvania Wine Fair va fi cel mai complex eveniment din domeniu de pe piața brașoveană, reușind să reunească unii dintre cei mai mari producători și distribuitori de vinuri din România și nu numai.

Activitățile planificate pentru acest eveniment vor viza în principal profesioniștii Horeca din județul Brașov, dar și consumatorii finali. Cu prilejul acestui târg, veți putea afla noutățile legate de piața vinurilor, veți putea degusta și achiziționa vinuri premium, medaliate, la prețuri de producător. Organizatorii pregătesc pentru dumneavoastră o serie de programe speciale, tombole, degustări, demonstrații de artă culinară și de asociere a mâncărurilor cu vinurile.

Programul evenimentului:
Vineri, 6 noiembrie, intre orele 12:00 – 20:00
Sambata, 7 noiembrie, intre orele 10:00 – 20:00
Duminica, 8 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta site-ul www.expobbp.ro

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in toamna 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, langa Piata Sfatului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat, de vinuri premium, medaliate, la Transylvania Wine Fair editia 2015.

 

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart