Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 16, 2015

„Traviata” deschide oficial stagiunea 2015-2016 a Operei Brasov

Deschiderea oficială a stagiunii 2015 – 2016 a Operei Brașov prilejuiește, ca la fiecare început și sfârșit de sezon artistic, întâlnirea cu cea mai îndrăgită capodoperă verdiană, „Traviata” – sâmbătă, 19 septembrie 2015, de la ora 18.30, în Sala Operei.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ilarion Ionescu-Galați, o legendă a muzicii românești, denumit de către critica de specialitate drept „omul-orchestră”, „dirijorul pictor” sau „prinț al baghetei”.

Scena din Traviata

Traviata, in deschiderea stagiunii 2015-2016 a Operei Brasov

Premiera operei „Traviata” a avut loc la Teatro La Fenice din Veneția, la 6 martie 1853 și descrie viața scurtă și agitată, precum și moartea tragică a unei celebre curtezane din înalta societate a secolului al XIX-lea din Paris.

Muzica verdiană transmite în egală măsură pasiune, frumuseţe, dramatism, eleganţă și o umanitate profundă. Paginile muzicale conțin adevărate portrete psihologice ale personajelor și sentimentele lor. În spatele expunerii luxului și plăcerilor frivole, se ascunde cruzimea puternică a unei societăți în care totul poate fi cumpărat și vândut. În acest context, Violetta Valery apare ca o eroină clasică, al cărei sacrificiu transcende dragostea și moartea, cele două teme în jurul cărora se desfășoară, de fapt, întreaga operă.

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.

Preț bilete: 30 lei; 20 lei.

Program: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

 

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la cel mult 10 minute cu masina de Opera Brasov, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de cea mai indragita opera verdiana, Traviata.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart