Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

august 17, 2016

Trei zile de Tribute Festival la Brașov – ediția a II-a

Între 19-21 august 2016, în zona Stadionului Municipal din Bartolomeu va avea loc cea de-a doua ediție a Tribute Festival Brașov. 10 trupe tribut ale celor mai bune formații din toate timpurile vor concerta pe parcursul a 3 zile, între orele 15 și 21.

Tribute-Festival-Brasov

“Tribute band” reprezintă o formație sau un artist care interpretează melodiile unei trupe celebre la nivel internațional. Din pasiunea unor oameni talentați care au vrut sa aducă un omagiu formației lor favorite, au luat nastere astfel de grupuri care, la rândul lor, au cunoscut succesul pe plan mondial.

Pe parcursul celor 3 zile de festival, se vor auzi cele mai cunoscute și iubite melodii ale celebrilor AC/DC, Bon Jovi, U2, Depeche Mode, Queen, Red Hot Chili Peppers, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, The Beatles, Pink Floyd.

Platonic Band  va cânta hiturile The Beatles în prima seară de festival. Vom asista la un concert live dinamic și expresiv, așa cum băieții ne-au obișnuit de-a lungul anilor.

Zen Garden, trupa fenomen din Italia, ce face senzaţie în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, va încheia prima seară de festival. Solistul Zeno Sala este recunoscut ca fiind dublura perfectă a vocii lui Bono, așa că vom asista la un concert hipnotizant, similar celor susținute de adevărații U2.

The Sneakers, The Best International Depeche Mode Tribute, vine tot din Italia, iar în cei peste 20 de ani de existență a reușit să iasă din tiparele unei simple trupe tribut și să devină un nume de site stătător al scenei muzicale new wave.

Trupa New Jersey este considerată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume, va urca pe scenă in a doua seară a festivalului.

Queen Real Tribute vin să încheie cea de-a doua ediția a festivalulului cu hiturile nemuritoare ale trupei pe care o onorează. Ivan Djerfi ne va aminti de Freddie Mercury, iar Nenad Bojkovic îi ține locul lui Brian May.

 

Programul complet al Tribute Festival Brașov, Ediția 2016 este următorul:

 

Vineri, 19 august

Ora 15.00 Activități extrafestival

Ora 18.00 PERSPECTIVE (Brașov) Tribut PINK FLOYD

Ora 19.00 PLATONIC BAND (România) Tribut THE BEATLES

Ora 21.00 ZEN GARDEN (Italia) Tribut U2

 

Sâmbătă, 20 august

Ora 12.00 Activități extrafestival

Ora 17.00 AROUND THE WORLD (Brașov) Tribut RED HOT CHILI PEPPERS

Ora 18.00 FOUR DIMENSIONS (Brașov) Tribut OZZY OSBOURNE

Ora 19.00 NEW JERSEY (Italia) Tribut BON JOVI

Ora 21.00 SNEAKERS (Italia) Tribut DEPECHE MODE

 

Duminică, 21 august

Ora 12.00 Activități extrafestival

Ora 18.00 PREFIX TM (Brașov) Tribut BLACK SABBATH

Ora 19.00 The R.O.C.K. tribut AC/DC

Ora 21.00 QUEEN REAL TRIBUTE (Serbia) Tribut QUEEN

Pe lângă concerte, organizatorii au pregătit și activități zilnice extrafestival (zone de relaxare, ateliere speciale, mâncare bună și bere rece) astfel încât publicul este așteptat în zona de festival înainte de începerea concertelor.

Intrarea este liberă.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Pietei Sfatului, Str. Republicii și Bisericii Negre. Va invitam sa va bucurati de aer curat, de munte si de muzică bună, la Tribute Festival 2016!

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart