Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 7, 2017

Trupa „Vama” concertează în martie la Brașov

Sâmbătă, 11 martie 2017, VAMA revine la Brașov într-un concert plin de energie, marca Tudor Chirilă & co. Fanii vor avea ocazia să se bucure de o mulțime de piese cunoscute, dar și de compoziții mai noi.

Înființată în 2006 de Tudor Chirilă, solistul trupei, la scurt timp după destrămarea trupei Vama Veche, Vama abordează un stil pop, rock, îmbinând muzica, actoria și dansul. În prezent, membrii grupului sunt: Tudor Chirilă (vocal), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Cioargă (tobe), Dan Lucian (bas).

 

Concert Vama brasov martie 2017

 

Formația Vama a lansat două albume de studio: „Vama” (2008) si „2012” (2012). Cele mai cunoscute piese ale grupului sunt: „Perfect fără tine”, „Copilul care aleargă către mare” și „Post iubire”. Cel mai nou single semnat „Vama” a fost lansat în luna mai 2016 și se numește „Memories Now”, despre care Tudor Chirilă spune:

E un mesaj simplu: dacă vrei să ai amintiri frumoase, ele se fac în prezent. Ar cam trebui sa trăiești frumos față de tine și față de ceilalți acum. Pentru că amintirile se fac acum și noi uităm asta adesea.

Concertul „Vama” va avea loc la Kruhnen Musik Halle din Brașov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P), cel mai nou spațiu cultural al orașului, dedicat evenimentelor live, culturii și petrecerilor.

Biletele sunt disponibile la pretul de 65 de lei si pot fi achizitionate de la barul din Kruhnen Musik Halle sau în seara concertului, la intrare. Pentru detalii suplimentare, vizitați pagina evenimentului aici.

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre, la 15 minute plimbare de Kruhnen Musik Halle. Va invitam să cantati impreuna cu Vama!

Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart