Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 10, 2015

Ştefan Bănică va concerta la Braşov în cadrul turneului „Gură, taci!”

 Artistul Ștefan Bănică va concerta la Brașov în data de 17 noiembrie 2015, ora 19:30, la Sala Patria, în cadrul amplului turneu național ”Gură, taci!”, ce se va desfășura în 8 orașe din țară. Turneul poartă numele celui mai recent single lansat de artist.

”Gura, Taci!” - Turneu national Stefan Banica

”Gura, Taci!” – Turneu national Stefan Banica

Artistul promite fanilor un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini şi grafica inedită.

”Piesa e veselă, plină de ritm şi energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toţi. Sper să vă placă noul meu cântec şi aştept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol şi să trăim împreună, prin muzică, seri de de neuitat!”, a declarat Ştefan Bănică.

Concertele sale sunt evenimente foarte apreciate în peisajul muzical românesc, reușind de fiecare dată să încânte publicul prin interpretări live pline de emoție și energie.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Patria, la Librăria „Şt.O.Iosif” şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro şi eventim.ro. În funcţie de categorie, preţul biletelor este de: 120 de lei – categoria VIP, 100 de lei – categoria I, 80 de lei – categoria a II-a.

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in toamna 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de concertul ”Gura, taci!” sustinut de Stefan Banica la Brasov.

 

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart