Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 8, 2016

Spectacolul Disney – Magical Music from the Movies la Brașov

Spectacolul „Disney – Magical Music from the Movies”, din seria Disney in Concert, ajunge în premieră în România, în 5 orașe din țară. După sute de reprezentaţii de succes pe unele dintre cele mai grandioase scene ale lumii, fascinanta lume Disney se va dezvălui copiilor și adulților din Brașov, în data de 15 noiembrie 2016, orele 19:00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”.

Cântecele fredonate de generații vor prinde viață într-o atmosferă magică, șpectacolul „Disney Magical Music from the Movies” fiind conceput ca un urias basm Disney, care sincronizează proiecții din cele mai iubite filme Disney cu o impresionantă producție concertistică live.

Sursa foto: Disney Magical Music from the Movies – facebook (pagina organizatorului)

Data: Marti, 15 Noiembrie, 2016, 19:00
Locul: Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”
Oraș: Brasov, Romania

Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare, în compania celor mai îndrăgite personaje Disney. Capodoperele muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, acompaniați de Orchestra Simfonică București, vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câștigătoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”. Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Pirații din Caraibe” sau „Cocoșatul de la Notre-Dame”.

Spectatorii vor trăi o experiență Disney completă, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.
„Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată!

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim.
Sursa foto: Disney Magical Music from the Movies – facebook (pagina organizatorului)

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in toamna 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Pietei Sfatului, Str. Republicii și Bisericii Negre. Va invitam sa va retraiti copilaria alaturi de personajele Disney preferate, la Spectacolul „Disney – Magical Music from the Movies”.

 

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart