Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 12, 2018

Un nou festival de muzică în Brașov – Transilvania Blues Festival

Se anunță un nou festival de muzică în Brașov, gravitând în jurul blues-ului, în toate formele sale: blues acoustic tradițional, blues electric, rocakbilly blues și chiar stoner heavy blues. Protagoniști principali: trupe din Italia, Germania și din Brașov.

 

Let there be blues!

Prima ediție a Transilvania Blues Festival vă dă întâlnire,  pe 22 și 23 iunie 2018, la club Rockstadt din Brașov, venind în întâmpinarea publicului cu un mix eclectic de blues, cu nume noi, în premieră în România și / sau Brașov.

Transilvania blues festival brasov 2018

 

Vineri, 22 iunie 2018, seara trupelor blues italiene

Seara se deschide în forță cu DeadMan’s Blues Fuckers, duo milanez de heavy blues. Instrumente DIY și bărbi dese, și un amestec de heavy rock, vibraţii stoner și, mult blues electric, primitiv. Atmosfera se va calma un pic la mijlocul serii, când pe scenă va urca Diego Potron, one-man blues show cu un feeling și un repertoriu deosebit.

Seara de vineri se va încheia cu GorillaPulp, trupă italiana care îmbină în mod original blues-ul cu sonorități stoner și cu heavy metal din anii 70, creând un amestec de Heavy Blues și Stoner Rock.

Seara de vineri, dedicată trupelor din Italia și organizată cu sprijinul Institutului Italian de Cultură din București, va mulțumi deopotrivă adepții blues-ului clasic cât și amatorii de sonorități mai dure.

Vineri, 22 iunie 2018 – Program
20:00 – Dead Man’s Blues Fuckers (ITA)
21:00 – Diego Potron (ITA)
22:30 – Gorilla Pulp (ITA)

 

Sâmbătă, 23 iunie 2018, este momentul blues-ului autohton

Cea de-a doua seară a festivalului se deschide cu Cyfer Trio, proiectul actual al lui Călin Cyfer, unul dintre cei mai apreciați chitariști ai scenei Blues Rock din România. Călin va fi însoțit pe scenă de Darius Neagu (tobe) și KerezsiCsongor (bas).

Headlinerii Transilvania Blues Festival sunt germanii de la BB and the Blue Shacks, una din cele mai bune trupe de blues din Germania. Cu mai mult de 4000 de concerte la activ și 13 albume în palmares, sunt o trupă cu o solidă reputație internațională, cântând cu succes la unele dintre cele mai importante festivaluri de blues din lume. Rockabilly Blues par excellence, o încheiere perfectă pentru cele două zile de festival.

Sâmbătă, 23 iunie 2018 – Program
21:00 – Cyfer Blues Band (BV)
22:30 – B.B. & The Blues Shacks (GER)

 

 Bilete

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in rețeaua fizică iabilet  sau în presale, la locația evenimentului – Clubul Rockstadt, Strada Nicolae Titulescu, Brasov.

Surse: transilvaniablues.ro

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 20 minute plimbare de Club Rockstadt, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va delectati cu muzica blues in toate formele sale, la Transilvania Blues Festival.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart