Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 14, 2020

Vlog on Cello Transylvania Tour – Cu Violoncelul la Visssual pe 18 iulie

Vlog on Cello Transylvania Tour – Cu Violoncelul Pe 18 iulie, iubitorii de muzică bună din Brașov sunt invitați la Visssual pentru un spectacol de excepție – Vlog on Cello. Visssual pe 18 iulie

Radu Croitoru este un tânăr violoncelist născut la Chișinău. El a terminat studiile la București, iar în prezent este angajat al Filarmonicii din Brașov. Încă de la început, visul lui Radu a fost să-și ia într-o zi violoncelul și să pornească la drum, doar din pasiunea pentru muzică și pentru a descoperi lumea din jur.

Urmându-și visul, Radu a plecat într-o aventură pe meleagurile României acompaniat de cel mai sincer prieten al său: violoncelul. Acesta i-a fost aproape de când și-a descoperit pasiunea pentru muzică, au trudit împreună și au dat naștere unei cariere.

În prezent, Radu și violoncelul său ispitesc melomanii să ia parte la evenimentele pregătite de Filarmonica Brașov. La fel o vor face și cu noi pe 18 iulie.

Vlog on Cello Transylvania Tour s-a născut dintr-un vis, asemenea locului în care se va desfășura – Visssual.

Visssual este prelungirea ideii prin care s-a născut festivalul Amural despre care am mai povestit într-un articol anterior. Acesta este un hub în care evenimentele culturale din Brașov își găsesc menirea. Numele acestuia vine de la vis, după cum spune Razvan Pascu, unul dintre membrii echipei Visssual și Amural: „Există abordarea de a trata visurile ca și cum ar fi ceva diferit de viața cotidiană, de job, de preocupări. Noi zicem că nu e bine așa, că visul trebuie tratat cu seriozitate dacă vrei să se împlinească”.

Evenimentul Cu Violoncelul la Visssual va avea loc pe 18 iulie începând cu ora 19. Rezervarile se fac printr-un mesaj pe pagina de Facebook în limita locurilor disponibile. Până atunci cei curioși pot face cunoștință cu Radu pe canalul său de Youtube unde reinterpretează melodii la violoncel, printre care Don’t worry, be Happy, melodie care l-a făcut cunoscut pe Bob Marley. Același lucru pare să se arate și în drumul lui Radu, care este apreciat de publicul din țară și chiar din strainatate.

Fiindcă Răzvan mai spune că „Frumusețea Brașovului nu poate să vină doar din frumusețea caselor săsești și a munților. Trebuie să vină și din frumusețea oamenilor care trăiesc în el: din tolernanța, creativitatea și curajul lor.” Pe 18 iulie veți avea ocazia să cunoașteți și să împărtășiți energii unice cu acești oameni.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2020 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invitam sa il ascultati pe Radu si violoncelul sau la Vissual, pe 18 iulie.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart