Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 30, 2014

Zilele Prieteniei Bergenbier Brașov

Festivalul berii Zilele Prieteniei Bergenbier, Brașov 2014

Zilele Prieteniei Bergenbier Brașov
foto: www.zileleprieteniei.ro

Pe 2 și 3 august 2014 Zilele Prieteniei Bergenbier, cel mai mare eveniment muzical al verii, ajunge în Piața Sfatului din Brașov.

Pentru că putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni, Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, pentru a sărbători prietenia.

După seria de 7 concerte, la început de august, turneul Zilele Prieteniei Bergenbier ajunge la Brașov. Pentru 2 zile, Piața Sfatului va răsuna de muzică plină de ritm, semnată de cei mai tari artiști ai momentului.

Sâmbătă, 2 august: Șuie Paparude, Vunk, OCS, C.T.C. și ShadowBox.

Duminică line-up-ul este compus dintr-un mix eclectic de rock alternativ, punk, hip-hop și muzică electronică: Paraziții, Vița de Vie, R.O.A., ZOB și Pinholes.

Ca și în celelalte orașe din turneu, în Brașov, două trupe prietene vor deschide concertele. Trupele prietene au fost alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs online, pe www.metalhead.ro. Sâmbătă, îi vom asculta pe The Krypttonite Sparks și Omephis, iar duminica Mercedes Band și Quantiq sunt programate să deschidă Zilele Prieteniei Bergenbier.

Hotel Coroana Brașovului

Hotel Coroana Brașovului

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și strada Republicii.

Unele dintre cele mai bune momente ale turneului sunt dovada că Zilele Prieteniei Bergenbier este destinația pentru un weekend plin de distracție:

Cluj – Napoca, 14-15 iunie 2014

Ploiesti, 6 iulie 2014

Vezi aici programul complet pentru Zilele Prieteniei Bergenbier Brașov 2014!

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart