Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 7, 2019

Zoo Brașov a inaugurat Casa maimuțelor, cu specii unice în România

Zoo Brașov va trece la o nouă etapă de dezvoltare în 2019. Va avea un planetariu, un simulator pentru safari și Casa maimuțelor, care a fost deja deschisă.

Spațiile amenajate la Grădina Zoo Brașov capătă noi dimensiuni. Casa maimuțelor nu doar că s-a mărit și s-a modernizat, dar a crescut și numărul locatarilor. Au fost aduse 3 specii noi de maimuțe: colobus guereza, specie unicat în România, aduse de la grădina zoologică din Rotterdam (Olanda), macaci coadă de leu, aduşi din Germania şi din care mai sunt doar două exemplare în România, şi capucin cu faţă albă, specie din care în România se mai regăsesc doar trei exemplare.

Toate speciile de maimuțe de la Zoo Brașov se bucură de condiții foarte apropiate de sălbăticie. Amenajările au fost făcute după consultări cu specialiști EAZA, pentru ca habitatele să semene cât mai mult cu cele naturale.

autobuz safari virtual VR zoo brasovÎn curând vizitatorii vor putea pleca într-un safari cu ajutorul realității virtuale VR. Luând forma unui autobuz cu 10 locuri, simulatorul se pregătește să ofere o experiență aproape reală celor ce vor fi curioși să încerce o călătorie virtuală către Africa. Pentru achiziționarea echipamentului, parcul brașovean a apelat la o licitație publică.

Noutățile nu se termină aici. În curând, clădirea în formă de trunchi de con de la grădina zoo din Noua va fi transformată într-un planetariu. Creat cu scopul de a duce vizitatorii mai aproape de tainele Universului, planetariul va fi un întreg complex media și educațional.

Surse: http://www.mytex.ro, http://www.brasovultau.ro, https://www.facebook.com/

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Va invitam sa vizitati speciile unice de maimute dar si celalalte animale de la Zoo Brasov.

 

De vizitat in Brasov , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart