Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

mai 30, 2017

Sărbătorim Ziua Internațională a Copilului la Brașov

În 2017, Ziua Copilului se anunță o sărbătoare plină de culoare, zâmbete și voie-bună la Brașov! Festivaluri, concerte, teatru, petreceri în aer liber alături de animalele de la Zoo.

 

Jocurile Copilariei la Zoo Brasov

Ziua Copilului va fi sărbătorită şi în acest an la Grădina Zoologică Braşov, în cadrul evenimentului „Jocurile Copilăriei”, aflat la cea de a treia ediţie.
Pe lângă faptul că vor putea admira animalele de la Zoo, în 1 iunie, între orele 11.00 şi 19.00, copiii vor avea parte de jocurile copilăriei, ateliere de creaţie, face painting, desene pe asfalt, concursuri şi alte activităţi distractive.

Pentru copiii cu vârsta mai mică de 14 ani, am pregătit ateliere de creaţie sau de face painting, baloane şi alte surprize. De asemenea, cei mici vor avea ocazia de a se bucura de jocurile copilăriei, cum este şotronul. Ziua Copilului va fi sărbătorită la Grădina Zoologică Braşov între orele 11.00 şi 19.00, iar pentru copiii de până la 14 ani intrarea va fi gratuită,

Jocurile Copilariei la ZOO Brasov 2017

Spectacol – Maraton în Piața Sfatului

Ziua Internațională a Copilului este prilejul perfect de a face o petrecere ca în poveşti pentru prichindei în Piaţa Sfatului. Astfel, copiii sunt așteptați în data de 30 mai 2017 să pășească pe „Tărâmul Minunilor”, unde totul este posibil.

În cadrul spectacolului-maraton „Vivat copilăria pe Tărâmul Minunilor” Cei mai talentaţi dintre copiii din județ vor performa pe scenă, sărbătorind împreună cea mai frumoasă vârstă. Între orele 11.00 și 20.00, în Piața Sfatului, vor fi jocuri interactive, ateliere de creație, concursuri cu premii, baloane colorate, înghețată, bomboane, surprize, cadouri și multe alte bucurii, care îi vor aștepta pe copiii de toate vârstele.

 1-iunie-2017 Spectacol Maraton in Piata Sfatului Brasov

Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii

Teatrul pentru copii Arlechino Braşov, are bucuria de a vă invita la a III – a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „ARLECHINO – CARAVANA POVEŞTILOR”, care va avea loc în perioada 29 mai – 4 iunie 2017.

„Crăiasa zăpezii”, „Peter Pan”, „Cei trei mușchetari”, „Mica sirenă”, „Cenușăreasa” sunt doar câteva dintre piesele de teatru ce îi vor încânta pe cei mici.

Biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Arlechino Braşov, str. Apollonia Hirscher nr.10. Detalii la telefon 0268/475243 sau 0735/870773 sau pe pafina evenimentului, aici.

Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii

Serbările Cetății Brașovului

Și Dealul Cetății din Brasov va fi plin de culoare și voie-bună!

Cu ocazia serbărilor Cetății Brașovului, în perioada 1-5 iunie 2017, vor avea loc ateliere cu activitati tradiționale, târguri cu degustare, ateliere ecvestre și de aruncat buzduganul, parada junilor, evenimente pentru copii, recitaluri cu muzica folclorică, concerte de muzica pop-rock.

 

 Serbarile-Cetatii-Brasovului 2017

Recitalul „ȘTAFETA UNEI GENERAȚII”

În 1 iunie 2017, începând cu orele 17.00, în Sala „Patria”-Sala Muzicii de Cameră, va avea loc „Ștafeta unei generații”, un recital susținut de copiii angajaților Operei Brașov, cei care vor duce mai departe meseria de muzicieni a părinților lor. Copiii studiază muzica de la vârste fragede (majoritatea sunt elevi ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov) și vor apărea în fața părinților, profesorilor și publicului, cu ceea ce au ei mai bun investit în această pasiune: talent, studiu, efort, dorind să ducă mai departe meseria părinților lor.

Participanți: Radu Tomescu, Sara Györfi, Ruxandra Petre, Andrei Cucu, Cristina Popescu, Maia Garștea-Wengorz, Ana Irimia, Sabina Istrate, Anastasia Ciulică, Ioana Grămadă, Pavel Patriche, Cleopatra Pânzaru, Pavel Pârlea, Mihai Schuller, Otilia Scriminț, Mihaela Zaharia, Alexandru Iuga, Marc Mezei, Izabella Dicu, Andreea Vodă, Alexandru Vodă, Nicoleta Porancea, Adrian Pintea.

Evenimentul are loc cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, iar intrarea este liberă.

 violin_lesson_child_teacher_m_0_004

Parc Aventura Brașov

Pentru cei dornici de adrenalină, mișcare și senzatii tari, Parc Aventura este destinația ideală: activitate sportivă și recreativă în aer liber, un mod foarte plăcut de a petrece timpul liber cu familia și cu prietenii.

Acesta dispune de 15 trasee de dificultate progresivă, fiind cel mai mare parc de aventură din Europa de Est.

Parc Aventura este deschis zilnic, adica 7 / 7, de la ora 10:00 pana la ora 19:00.

Detalii legate de tarife găsiți pe pagina oficială Parc Aventura.

 parc-aventura-brasov

 

 

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in vara 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la cateva minute plimbare de Casa SfatuluiBiserica Neagra si Piata Sfatului. 

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart